Knjiga "Zaboravljeni jezik pasa", str. Galaksija

  • Knjiga "Zaboravljeni jezik pasa", str. Galaksija
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 10638
39,86 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor:Jen Fennell
Prijevod: Ana Bazel
Naziv originala: The Dog Listener

JENN FENNELL ima nevjerojatan dar, koji izaziva divljenje i oduševljenje svih ljubitelja pasa. Poznat je селекционером, imaju brojne uspjehe na nekoliko značajnih i prestižnim sajmovima, s Londonske Crufts na čelu. U posljednje vrijeme njegova neobična metoda pristupa psima, posebno oni koji stvaraju probleme, kao i sudjelovanje u programima radija i televizije доставляли joj puno pobornika.

Priča YANG ne samo da potiče na akciju, ali i sliježe. U svojoj knjizi on opisuje tragičnu smrt svoje psa koji заставляла ga tražiti alternativna metoda se obično koristi metode "prisile psłuszeństwa". Vođeni prije svega, razumijevanje jezika, koji se govore vukovi i psi u čoporu, YANG je razvio svoj vlastiti način rješavanja problema, često se postavlja između psa i njegovi povjerenici. Na temelju brojnih primjera se pokazuje kako se i sama studirala je uspostavljanje kontakta s najboljim prijateljem osoba, i uvjerava da je svaki od nas je u stanju to učiniti. Njegova knjiga je jedinstveni vodič koji će sigurno oduševiti sve vlasnike i ljubitelje pasa.

Format: 17,50 x 24,50 cm
Broj stranica: 224
Uvez: tvrdi uvez
Papir: offset
Godina proizvodnje: 2001
Izdanje: IV
EAN: 9 788387 914394
ISBN: 83-87914-39-8

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel