Knjiga "Shar-pei", str. Galaksija

  • Knjiga "Shar-pei", str. Galaksija
Proizvođač: Galaktyka
Šifra proizvoda: 10631
26,21 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

KUPNJA ILI PRIMANJE U NAŠOJ TRGOVINI

Možete provjeriti je li roba dostupna u trgovini iz zaliha ili ga naručiti online i pokupiti u trgovini.
Provjerite

Autor: Ekipa Over Дирен
Prijevod: Ana i Miroslav Redliccy
Foto: cca. 100 fotografija u boji

Shar-pei je miran pas, kompaktnog dizajna i kvadratnog slici. U dobi od szczenięcym cijeli suhi, ali s vremenom raste do svoje prevelika kože i male bore ostati samo na glavi i ramenima. Ovi psi su dvije vrste koje se razlikuju oblik njuške, o više ili manje obrazovani, ponekad direktno obrzmiałych faflach. Naziv pasmine samo znači da je "pješčana koža", što se odnosi na strukturu kose, ona mora biti čvrsta i teška, bez podlake. Krzno djeluje u dvije varijacije - tzv "конской", vrlo je tvrd, i "szczotkowatej", što je malo mekše. Shar-pei razlikuje inteligencije, predanost svome gospodaru i voli djecu, tako da je idealan pratilac za obitelji...

Knjiga koju dajemo samo u ruke Čitatelja, nema zahtjeva za ono šifra znanja o shar-pei. Ako bi smo htjeli potpisati ovdje sve informacije u vezi ove pasmine, bilo bi potrebno ispisati ne manje od 500 stranica....Međutim, mi smo pokušali u sažetom obliku uključeni poruke, najvažnije za budući ili sadašnji vlasnik shar-pei, koji će mu uzeti im odgovorno. U našoj brošuri smo uključeni povijest pasmine, njegova standard, prednosti i nedostatke vezane uz kupnju njezin predstavnik. Čitatelj će pronaći i sve potrebne informacije o prehrani, osnove odgoja i razmnožavaju.
U završnom dijelu navedene preporuke odnose na njegu kože i zdravlje, kao i tipične za tu pasminu bolesti i potrebe. Preporučujemo, međutim, bez obzira na sve to, da ne se ograničiti samo na čitanje ove knjige - isplati se uložiti napor da se postane vlasnik Psa Savršen, što se može postići kroz odgovarajući odgoj, tečajeva i obuke.

Format: 15 x 21 cm
Broj stranica: 64
Uvez: mekani
Papir: offset
Godina proizvodnje: 2006
Izdanje: II
EAN: 9 788387 914790
ISBN: 83-87914-79-7

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel