VITAPOL Wapieńko naranče za ptice 2 komada. 35g

  • VITAPOL Wapieńko naranče za ptice 2 komada. 35g
Proizvođač: Vitapol
Šifra proizvoda: 4767
3,04 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

U prirodno stanište ptica ljubomorno dogryzają naslage kamene zidove, kako bi nadoknadili manjak minerala, kao i utrljajte stalno rastući tkanina napaljeni kurac.
Kocka минерально-известняковая Vitapol, kao i u prirodi, vapnenačkim stijenama je izvor kvalitetne makro-i mikronutrijenata, potrebnih za pravilan razvoj i funkcionisanje organizma ptice. Stoga uvijek treba biti u kavezu vašeg kućnog ljubimca.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel