Knjiga "Rotvajler", str. Galaksija

  • Knjiga "Rotvajler", str. Galaksija
Proizvođač: Galaktyka
Šifra proizvoda: 10630
16,52 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor: Ekipa Over Дирен
Prijevod: Anna Redlicka
Originalni naziv: de Rotvajler
Foto: cca. 100 fotografija u boji

"<> Lozinka, u pratnji pasmini već odavno, i to može biti malo obeshrabrujuće, ali, naravno, dobro obrazloženi. Rotvajler je pas s vrlo specifičan i nije uvijek jednostavan karakter. Velika identitet u kombinaciji sa čvrstom konstrukcijom i moć dovode do toga da je ovaj pas treba vrlo zauzeti čvrstu vlasnika. (...) Rottweiler-to je mnogo više nego samo srednje veličine pas s masivnom slici. On je izuzetno inteligentan, neizmjerno odan vlasniku, u stanju teškog rada, poslušan i nepotkupljiv. Ядреной i snažnog proizvodnje, razlikuje velika snaga. Nije lako povući ga iz ravnoteze. Zbog svoje inteligencije i mastering rotvajler je nenadmašan psom obrane, stróżującym i odličan pratilac čovjeka. Od prirode prijateljski se odnosi na male životinje i djecu, s kojima se rado igra. Rotvajler je pas, pouzdan u radu: lijepo može reći kada je vrijeme za zabavu, a kada je na dužnosti. Plivanje, skakanje, penjanje – u svemu može biti prvak. Lako uči, privržen vlasniku i pravila poslušan. U bilo kojoj situaciji, međutim, ne može biti nesigurno o tome u sebi ni lękliwy. Ovaj pas je savršen na dvorištu, da samo ne držati ga vani na lancu ..."

Knjiga koju dajemo samo u ruke Čitatelja, nema zahtjeva za ono šifra znanja o rottweilerze. Ako bi smo htjeli potpisati ovdje sve informacije u vezi ove pasmine, bilo bi potrebno ispisati ne manje od 500 stranica....Ukratko dakle, predstavljamo priču rotvajler, standard pasmine i argumenata za i protiv posjedovanja ovog psa. Čitatelj će pronaći potrebne informacije o prehrani i slaganja, kao i važne vijesti iz područja uzgoja.
U završnom dijelu navedene preporuke odnose na njegu kože i zdravlje, kao i tipične za tu pasminu bolesti i potrebe. Preporučujemo, međutim, bez obzira na sve to, da ne se ograničiti samo na čitanje ove knjige - isplati se uložiti napor da se postane vlasnik Psa Savršen, što se može postići kroz odgovarajući odgoj, tečajeva i obuke.

Format: 15 x 21 cm
Broj stranica: 64
Uvez: mekani
Papir: mel
Godina proizvodnje: 2005
ISBN: 83-87914-93-2

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Rasa:
Rottweiler
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel