TROPICAL Algin - sredstvo protiv algi u akvariju 30ml

  • TROPICAL Algin - sredstvo protiv algi u akvariju 30ml
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4336
7,69 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Sredstvo za borbu protiv zelenih algi i ograničavanje njihovog rasta.

TROPICAL ALGIN je sredstvo za borbu protiv zelenih algi i ograničavanje njihovog rasta, koje se u njima povoljnim uvjetima vrlo brzo može oteti kontroli. Prekomjeran rast algi koči razvoj drugog bilja u akvariju, a s vremenom ih može i u potpunosti uništiti. Iz tog razloga je kontrola rasta algi u akvariju neophodna, čak i ako je teška. Pojačanom rastu algi pogoduje povećana tvrdoća vode, visoka koncentracija dušikovih spojeva, pretrpani akvariji i prekomjerno hranjenje riba. Opis: tekućina.

SASTAV: Aktivna tvar u 100 ml proizvoda:
bakar (II) sulfat (VI) pentahidrat  300 mg.

 

UPOTREBA:  10 ml na100 l vode najmanje 7 dana. Borba protiv algi zahtjeva kopleksan tretman, koji uključuje poboljšanje uvjeta potrebnih za biljke (svjetlo, gnojenje, izbor prikladnih biljki), kontrolu parametara vode i njihova korekcija prema potrebi, redovitu izmjenu vode, uklanjanje nakupina mulja na dnu, povremeno čišćenje filtera, kontrolu broja nastanjenih riba i umjereno hranjenje.
OPREZ! Ne koristite u akvarijima u kojima se nalaze jajašca, larve i mlađ te rakovi. Ne koristite istovremeno sa drugim sredstvima za tretiranje vode.

 

Tehnički parametri:
Wersja:
30ml
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Preparaty akwarystyczne
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel