Knjiga "Labrador retrivera", str. Galaksija

  • Knjiga "Labrador retrivera", str. Galaksija
Proizvođač: Galaktyka
Šifra proizvoda: 10627
15,92 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor: Ekipa Over Дирен
Prijevod: Ana i Miroslav Redliccy
Foto: cca. 10 kolor fotografije

Labrador rietriever kuca sada u mnogim zemljama rekorde popularnosti. Zahvaljujući svojim prikladnog karakteru, uvijek blage ponašanju prema djeci i vječni želje izazvati zadovoljstvo vlasnika. Ova značajka uzrokuje također, da je labrador je velika ptica psom, više - možda, najbolji aporterem. (...) Danas je labrador potpuno je još druge funkcije. Zahvaljujući divnom węchowi i strast prema poslu, uspješno тренировали za otkrivanje droga i skrbi za osobe s invaliditetom. Također može biti vaš pouzdan vodič slijepih i psom spas...

Knjiga koju dajemo samo u ruke Čitatelja, nema zahtjeva za ono šifra znanja o labradorze. Ako bi smo htjeli potpisati ovdje sve informacije u vezi ove pasmine, bilo bi potrebno ispisati ne manje od 500 stranica....Ukratko dakle, predstavljamo priču labrador, standard pasmine i argumenata za i protiv posjedovanja ovog psa. Čitatelj će pronaći potrebne informacije o prehrani i slaganja, kao i važne vijesti iz područja uzgoja.
U završnom dijelu navedene preporuke odnose na njegu kože i zdravlje, kao i tipične za tu pasminu bolesti i potrebe. Preporučujemo, međutim, bez obzira na sve to, da ne se ograničiti samo na čitanje ove knjige - isplati se uložiti napor da se postane vlasnik Psa Savršen, što se može postići kroz odgovarajući odgoj, tečajeva i obuke.

Format: 15 x 21 cm
Broj stranica: 64
Uvez: mekani
Papir: mel
Godina proizvodnje: 2006
EAN: 9 788389 896087
ISBN: 83-898996-08-7

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel