TROPICAL Betta - hrana za Betta Splendens 50ml/15g

  • TROPICAL Betta - hrana za Betta Splendens 50ml/15g
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4271
12,78 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Osnovna hrana za Betta Splendens.

 

BETTA je osnovna hrana u obliku listića koja sadrži široku paletu hranjivih sastojaka za svakodnevno hranjenje riba boraca i drugih malih riba dvodihalica koje preferiraju male vodene organizme u svojoj prehrani. Osim vrlo hranjivih listića BETTA također sadrži dodatne liofilizirane bloodwormse.


Da bi hrana okusom udovoljila zahtjevima većini izbirljivih riba obogaćena je s ukusnim krilom. Visoka koncentracija proteina i pažljivo odabrani vitamini i elementi u tragovima jamče izvrsno zdravlje i kondiciju.


Prirodni karotenoidi i beta-karoten osiguravaju prekrasnu obojenost.

 

Dodaci hrani: vitamin A 24800 IU/kg, vitamin D3 2850 IU/kg, vitamin E (alfa-tokoferol acetat) 130 mg/kg, vitamin C (askorbil fosfat) 550 mg/kg, beta-karoten 127,5 mg/kg, obojeno sa astaxantinom 98,6 mg/kg, lecitin. Boje koje su dozvoljene po EU zakonima o dodatim supstancama. Sa antioksidansima dozvoljenim po EU zakonu o dozvoljenim antioksidansima.

Analiza: sirovi proteini 50,0%, sirove masti 6,5%, sirova vlakna 2,0%, vlaga 8,0%.


Kako bi prehrana dvodihalica bila raznolika preporućamo kombiniranje s KRILL FLAKE i liofilizirane (FD) proizvode Tropicala.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel