TROPICAL Ovo-vit - dopunska hrana za ribice 12g

  • TROPICAL Ovo-vit - dopunska hrana za ribice 12g
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4259
2,95 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Hrana za jačanje sa žumanjkom za sve akvarijske ribe.

OVO-VIT je hrana za jačanje u obliku listića sa dodatkom žumanjka. Osigurava ribama vrijedne proteine, nezasićene masne kiseline i lako probavljivi lecitin iz žumanjka. Zahvaljujući svojoj formuli OVO-VIT pospješuje rast, sazrijevanje i mrijest, te se stoga preporuča za mrijesne parove i mlade ribe u fazi rasta sa posebnim potrebama u prehrani. Stabilizirani vitamin C poboljšava imunitet, a prirodni karotenoidi iz različitih izvora, uključujući papriku i rakove, poboljšavaju obojenje. Dodatak zeolita osigurava zdravlje probavnog sustava i otpuštanje toksina iz organizma riba. HRANJENJE: nekoliko puta dnevno u manjim porcijama.

Analitički sastav:
sirovi proteini 43,0%, sirova ulja i masti 6,5%, sirova vlaknina 2,0%, vlaga 6,0%.

Tehnički parametri:
Wersja:
12g
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel