Knjiga "Boxer", str. Galaksija

  • Knjiga "Boxer", str. Galaksija
Proizvođač: Galaktyka
Šifra proizvoda: 10616
22,49 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

KUPNJA ILI PRIMANJE U NAŠOJ TRGOVINI

Možete provjeriti je li roba dostupna u trgovini iz zaliha ili ga naručiti online i pokupiti u trgovini.
Provjerite

Autor: Kolektiv Oven Dierer
Prijevod: Aia Olejniczak, Pavao Boniecki
Foto: više od 100 fotografija u boji

Priča boksača seže daleko unatrag. Baš kao buldog ili mastyf, dolazi od srednjovjekovne borbe pasa. Jedan od njih, rodom s područja suvremene Belgiji, u narodu se zovu ono dławicielem barbanckim, smatra se, zajedno s buldoga, predak modernog boksača...

Knjiga koju dajemo samo u ruke Čitatelja, nema zahtjeva za ono šifra znanja o pro pingvin-boksača. Ako bi smo htjeli potpisati ovdje sve informacije u vezi ove pasmine, bilo bi potrebno ispisati ne manje od 500 stranica....Ukratko dakle, predstavljamo priču boksača, standard pasmine i argumenata za i protiv posjedovanja ovog psa. Čitatelj će pronaći potrebne informacije o prehrani i slaganja, kao i važne vijesti iz područja uzgoja. U završnom dijelu navedene preporuke odnose na njegu kože i zdravlje, kao i tipične za tu pasminu bolesti i potrebe. Preporučujemo, međutim, bez obzira na sve to, da ne se ograničiti samo na čitanje ove knjige - isplati se uložiti napor da se postane vlasnik Psa Savršen, što se može postići kroz odgovarajući odgoj, tečajeva i obuke.

Format: 15 x 21 cm
Broj stranica: 64
Uvez: mekani
Papir: offset
Godina proizvodnje: 2006
Izdanje: II
EAN: 9 788387 918194
ISBN: 83-87914-81-9

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel