Knjiga "Sretan mačka", str. Galaksija

  • Knjiga "Sretan mačka", str. Galaksija
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 10613
24,74 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor: Dorothy Sumińska
Foto: Grgur Ribar, Raphal Левандовски, Martin Jan Gorazdowski (knjiga 16-stranica kartica s fotografijama u boji na kredast papiru)

Knjiga preporuča magazin "MAČKA"

Uvjeren sam da će knjiga biti korisna ne samo za ljubitelje mačaka, ali će se sastati i s priznanja iskusnih uzgajivača i poznavatelja mačke. Toplo preporučam čitanje "Sretna mačka"!
Wojciech – Albert Курковски glavni Urednik časopisa "MAČKA"

Sretan mačak-to je odlično štivo za sve ljubitelje mačaka. Ovdje, ne samo o tome, koliko je potrebno, ali i kako se ne može hraniti mačku. A može, Vaša mačka ne može uvijek koristiti wc-om? Pogledajte u knjige, i vi ćete naučiti kako ga to naučiti... Vidjet ćete da je to pasmina, a ne samo izgled mačke, ali i određeni karakter i temperament. Vi ćete naučiti nešto o odlasku svog ljubimca, koji se ne sastoji uostalom, samo u udvaranja. Shvatit ćete, da dosada i usamljenost mogu biti za mačke opasnije nego čak i bolest. Vi ćete se upoznati s problemima u svezi s течкой, rozmnażaniem i odchowywaniem mačiće. Knjiga sadrži mnogo ranije neobjavljenih informacija iz područja veterine, stočarstvu, kao i o kontracepcije i sterilizacije mačaka. Autor govori kako razumjeti svoju mačku, i kako bi im se moze razumjeti. Vi ćete ovdje pronaći odgovore na mnoge uzbudljive Tebe pitanja.

Format: 14 x 20,5 cm
Broj stranica: 96
Uvez: mekani
Papir: offset
Godina proizvodnje: 2005
Izdanje: I
EAN: 9 788389 896247
ISBN: 83-89896-24-9

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla kota
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel