TROPICAL D-50 Plus z wit. C - hrana za jačanje boja diskusa 250ml/50g

  • TROPICAL D-50 Plus z wit. C - hrana za jačanje boja diskusa  250ml/50g
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4220
15,27 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

D-50 PLUS FLAKES je kompletna, visoko proteinska, hrana u listićima za diskuse i ostale ribe sa velikim potrebama za hranjivim tvarima. Prirodni stimulator imuniteta, BETA-1.3/1.6-GLUCAN, efikasno podržava i ojačavava imuni sistem a astaxantin i beta-carotin izuzetno pojačavaju živost i intenzivno obojenje riba.

 

Hranjenje: dva do tri puta na dan u količinama koje ribe pojedu za dve do tri minute.

 

Kompletna hrana za ukrasne ribe.

Sastojci: riba i hranjive tvari porijeklom od riba, ekstrat biljnih proteina, mekušci i rakovi, žitarice, meso i hranjive tvari porijeklom iz mesa, hranjivi sastojci biljnog porijekla, alge, kvasac (uključujući BETA-1.3/1.6-GLUCAN 1000 mg/kg), ulja i masti, minerali.

 

Vitaminski dodaci: vit. A 50 000 IU/kg, vit. D3 2 000 IU/kg, vit. E (alphatocopherol acetate) 200 mg/kg, vit. C (ascorbic acid phosphate) 540 mg/kg, obojeno sa astaxantinom 120 mg/kg. Boje koje su dozvoljene po EU zakonima o dodatim supstancama. Sa antioksidansima dozvoljenim po EU zakonu o dozvoljenim antioksidansima.

 

Analiza sastojaka:  ukupni proteini 50.0%, ukupna masnoća 8.0%, ukupna vlakna 3.5%, ukupna vlaga 10.0%.

 

Tehnički parametri:
Wersja:
250ml/50g
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel