TROPICAL Tubivit - hrana za ribe mesojede100ml/20g

  • TROPICAL Tubivit - hrana za ribe mesojede100ml/20g
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4197
7,66 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Tropical Tubivit, listana hrana sa na bazi tubifexa.

Je kompletna, visoko proteinska, hrana u listićima za sve akvarijske ribe koje u prirodi perferiraju hranu životinjskog porijekla.
 
Hranjenje: nekoliko puta na dan u manjim količinama.
 
Kompletna hrana za ornamentalne ribe. Sastojci: riba i hranjivi sastojci poreklom od ribe, cerealije, ekstrakt biljnog proteina, mekušci i rakovi, meso i hranjive materije porijekom iz mesa, kvasci, hranjivi satojci porijeklom iz biljaka, alge, insekti (uključujući sušeni Chironomus min. 1%), ulja i masnoće, minerali, oligoheta crve Tubifex 90 g/kg.
 
Dodaci: vit. A 21 000 IU/kg, vit. D3 1 250 IU/kg, vit. E (alpha-tocopherol acetate) 80 mg/kg, vit. C (ascorbic acid phosphate) 280 mg/kg, lecitin. Obojeno sa EU dozvoljenim supstancama za bojenje. Sa dodatkom EU dozvoljenim  antioksidansima.
 
Analiza: ukupniprotein 46.0%, ukupna masnoća 6.0%, ukupna vlakna 3.5%, vlaga 6.0%.
Tehnički parametri:
Kategoria:
Akwarystyka
Now on sale:
Wybrane akwaria -40%
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel