Knjiga "Mustafa mačke", str. Galaksija

  • Knjiga "Mustafa mačke", str. Galaksija
Proizvođač: Galaktyka
Šifra proizvoda: 10607
24,84 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor: Claire Bessant
Prijevod: Wojciech-Albert Курковски i Ivan, Petar, Witek
Naziv originala: The Cat Whisperer
Foto: prvi umetnuti: Jane Burton, pokrijte i drugi uložak: Janusz Janczukowicz

"Mustafa mačke" - to je zanimljiva knjiga je za sve one ljubitelje mačaka koji žele razumjeti složene strukture za njihovo ponašanje i produbiti s njima prijateljski odnos.

Domaće mačke odavno prate ljudima, ali ne možemo ih razumjeti? Da li smo doista znamo da oni vole, a što ne? Znamo li zašto se ponašaju tako, a ne drugačije, ili da je uzrok njihove neadekvatne za nas ponašanja i kako ih promijeniti? Ova knjiga predstavlja odličan udžbenik, odgovara na ova i druga pitanja u vezi sa upravitelj (usp i razumijevanje svog mačka, njegove potrebe i motivacije. Preneseno u njoj Claire Bessant znanje temelji na godinama viđenje bihevioralne znanosti mačaka pomaže u razumijevanju bića "mačji svijeta", rad mačka kao mačka i kao pratitelj čovjeka. A razumijevanje-to je, svakako, omogućuje Vam da, ljubiteljima mačaka, bolje komunicirati s mruczącymi dragi i olakšati rješavanje problema u odnosima čovjek — mačka. Dakle, ako želite saznati više o nepoznatim cestama, kojima se voze Svoj "apsolutni avanturista", razumjeti, elegantan i tajanstveni "mačji svijet", pročitajte ovu knjigu... i početi se zakune Vaše mačke!

Format: 16,5 x 24 cm
Broj stranica: 162
Uvez: mekani
Papir: offset
Godina proizvodnje: 2003
Izdanje: V
EAN: 9 788387 914776
ISBN: 83-87914-77-0

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla kota
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel