TROPICAL Cichlid Color - hrana za jačanje boja ciklida 250ml/50g

  • TROPICAL Cichlid Color -  hrana za jačanje boja ciklida 250ml/50g
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4174
12,88 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Kompletna hrana u listićima za jačanje boja ciklida koja sadrži astaxanthin i beta-glucan.

CICHLID COLOR je osnovna hrana u obliku listića s visokom koncentracijom proteina, za svakodnevnu ishranu ciklida Omnivora i Carnivora, uključujući i mnoge vrste Malavi ciklida.


Sadrži koprivu, koja regulira metabolizam i poboljšava stanje jetre i gušterače, te beta-glukan, prirodni imunološki stimulator koji povećava imunološki sustav. Kril, zajedno s Spirulina platensis i Haematococcus Pluvialis algama, koje su izvor prirodnih karotenoida, garancija su veličanstvene obojenosti.


Ako se koristi redovito, CICHLID COLOR osigurava izvrsnu kondiciju, zdravlje i prekrasne boje.

 

Dodaci hrani: vitamin A 26000 IU/kg, vitamin D3 1800 IU/kg, vitamin E (alfa-tokoferol acetat) 110 mg/kg, vitamin C (askorbil fosfat) 250 mg/kg, beta karoten 145 mg/kg, obojeno sa astaxantinom 56 mg/kg. Boje koje su dozvoljene po EU zakonima o dodatim supstancama. Sa antioksidansima dozvoljenim po EU zakonu o dozvoljenim antioksidansima.

Analiza: sirovi proteini 48,0%, sirove masti 7,0%, sirova vlakna 3,0%, vlaga 7,0%.


Preporuča se kombinirati prehranu s drugom Tropical hranom za ciklide, kao što su MALAWI, TANGANYIKA i SUPER SPIRULINA FORTE.

 

Tehnički parametri:
Wersja:
250ml/50g
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel