Knjiga "Jorkširski terijer i australski zamke terijer", str. Galaksija

  • Knjiga "Jorkširski terijer i australski zamke terijer", str. Galaksija
Proizvođač: Galaktyka
Šifra proizvoda: 10601
12,38 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor: Ekipa Over Дирен
Prijevod: Anna Redlicka
Naziv originala: de Jorkširski terijer
Foto: serija: pas je za medalju

Knjiga, koju dajemo u ruke Čitatelja, ima karakter najjednostavnijem "uputama za rad" za one koji već imaju yorkshire ili zamke terijer, i za one koji tek razmatraju tu mogućnost. Vidjeli smo u njemu, u najkraćem obliku prenijeti sve ono što mora znati odgovoran je sadašnji ili budući vlasnik jednog od pasa ove pasmine, kako bi se on mogao svojim psom pravilno rukovati.
Kratko priču yorkshire i zamke terijer, standard pasmine i argumenata za i protiv posjedovanja ovog psa. Čitatelj će pronaći potrebne informacije o prehrani i slaganja, kao i važne vijesti iz područja uzgoja. U završnom dijelu navedene preporuke odnose na njegu kože i zdravlje, kao i pritužbi i potrebe, karakteristična za tu pasminu. Nakon što se upoznate s ovim svim, Čitatelj može još jednom razmotriti svoju odluku , i, na kraju, kupiti psa iz snova i uživati njim odgovorno (...).
Tim Over Дирен

Jorkširski terijer je deminutiv, длинношерстный dječak, najčešće zovu svoje entuzijasta samo ruke. Od prirode energičan i pun života, ovaj inteligentan pas je uvijek vrlo prijateljski, a ponekad je previše siguran u sebe. Po potrebi može biti vrlo oprezan.
Australski zamke terijer je potomak yorkshires, svom izgledu i temperamentu, tako da se u ovoj knjizi bavimo dvije pasmine. Ovi mali pas se može držati čak i u najmanjim stanovima, te je idealna za grad. Ne treba im puno hoda, što ne znači da ne čini im zadovoljstvo. Kada svoje male veličine ostaju, međutim, pravi terierami, tako da je potrebno pažljivo i dosljedan odgoj.
Oni su vrlo lojalni svojim vlasnicima, i nikoga ne rozstawałyby s njima, čak i na kratko vrijeme; york ili zamke slijediti svojim domaćinom ( a češće – vas) doslovno, korak u korak. Ovi psi su zdravi i izdržljiv, i obično dostižu do petnaest godina. Svaki dan, obično, prilično je bučno i glasno najavljuju dolazak gostiju ili blizine prekršitelj.

Format: 15 x 21 cm
Broj stranica: 64
Uvez: mekani
Papir: offset
Godina proizvodnje: 2005
Izdanje: I
EAN: 9 798389 896260
ISBN: 83-89896-26-5

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Rasa:
Yorkshire Terrier
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel