TROPICAL Mikrovit Hi-Protein - visoko proteinska hrana za ikre 50ml/32g

  • TROPICAL Mikrovit Hi-Protein - visoko proteinska hrana za ikre  50ml/32g
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4164
13,57 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

MIKROVIT HIGH-PROTEIN je visoko proteinska hrana za mlađ, stručno usitnjena tako da se male ribe mogu lako hraniti. Visoka koncentracija lako asimilirajućih proteina, žumanjak, i ukusan kril, bogati su karotenoidima koji zadovoljavaju sve prehrambene potrebe malih riba, potiču rast i razvoj.


Optimalno uravnoteženi vitamini i elementi u tragovima osiguravaju izvrsno zdravlje i kondiciju kod mlađi te pomažu da se izbjegnu problemi sa skeletom u kasnijem životu.


Preporuča se raznolika prehrana i kombiniranje s drugim proizvodima od MIKROVIT serije i račićima dobivenih iz Tropical Artemia salina.

Hranjenje: nekoliko puta na dan; praškastu hranu raspršiti po površini vode ili još bolje napraviti  pre-mix hrane sa malom količinom akvarijske vode i potom nastalu smjesu usuti u akvarij.

 

Sastojci: riba i hranjive tvari porijeklom od ribe, žitarice, jaja i hranjive tvari porijeklom iz jaja, ekstrat biljnog proteina, mekušci i rakovi  (uključujući krill meal min. 1.5%), meso i hranjive sastojke životinjskog porijekla, kvasac, hranjive tvari biljnog porijekla, alge (uključujući Spirulina platensis min. 1%), ulja i masti, minerali.


Dodaci hrani: vit. A 42500 IU/kg, vit. D3 2650 IU/kg, vit. E (alpha-tocopherol acetate) 180 mg/kg, vit. C (ascorbic acid phosphate) 320 mg/kg, L-carnitine 265 mg/kg, beta-carotene 145 mg/kg, obojeno sa astaxantinom 80 mg/kg, lecitin. Boje koje su dozvoljene po EU zakonima o dodatim supstancama.Sa antioksidansima dozvoljenim po EU zakonu o dozvoljenim antioksidansima.

 

Analiza sastojaka:  sirovi proteini 49.0%, sirova masnoća 8.5%, sirova vlakna 3%, vlaga 6.0%.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel