TROPICAL Supervit Granulat - granulirana hrana za ribice 250ml/138g

  • TROPICAL Supervit Granulat - granulirana hrana za ribice 250ml/138g
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4111
35,79 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Osnovna granulirana hrana sa visokom koncentracijom bioaktivnog imunostimulatora Beta-Glucan-a

SUPERVIT GRANULAT je kompletna i vrhunske kvalitete hrana u granulama koja u sebi sadrži široku paletu hranjivih sastojaka. Služi za svakodnevnu ishranu akvarijskih riba. Hrana sadrži prirodni stimulator imuniteta, BETA-1.3/1.6-GLUCAN, i stabilizirani vitamin C koji u kombinaciji vrlo efikasno poboljšavaju imunitet riba koji čuva organizam od raznih oboljenja. Celuloza i hitin poboljšavaju probavu i spriječavaju zatvore, karoten poboljšava boju a lecitin pojačava vitalnost organizma i stimulira ribe na mrijest.

Hranjenje: dva do tri puta na dan u dozama koje ribe pojedu za dve do tri minute.

Kompletna hrana za ukrasne ribe.

Sastojci:  riba i hranjivi sastojci porijeklom od  ribe, hranjive tvari biljnog porijekla, ekstrat biljnih proteina, lignje i rakovi, žitarice, meso i hranjivi sastojci porijeklom iz mesa, alge, kvasac, ulja i masti, minerali.

Vitaminski dodaci: vit. A 29800 IU/kg, vit. D3 1890 IU/kg, vit. E (alpha-tocopherol acetate) 100 mg/kg, vit. C (ascorbic acid phosphate) 500 mg/kg. Boje koje su dozvoljene po EU zakonima o dodatim supstancama. Sa antioksidansima dozvoljenim po EU zakonima o dodatim antioksidansima

Analiza sastojaka: sirovi proteini 48.0%, sirova masnoća 8.0%, sirova vlakna  3.0%, vlaga 10.0%.

 

Tehnički parametri:
Wersja:
250ml/138g
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel