TROPICAL Dafnia s vitaminama - sušena hrana za ribe 12g

  • TROPICAL Dafnia s vitaminama - sušena hrana za ribe 12g
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 4053
2,42 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Sušena Daphnia sa dodatkom vitamina.

Daphnia pulex su maleni slatkovodni račići podreda Cladocera. Velik su faktor u prehrani mnogih riba u divljini. DAFNIA VITAMINISED se sastoji od na suncu sušene vodene buhe koje su obogaćene optimalno uravnoteženim vitaminima, pruža važne makronutrijente i elemente u tragovima.


Osim toga, vodene buhe su neprocjenjiv izvor Hitina, koji djeluje kao vlakna, regulirajući probavne procese i sprječava zatvore. Iz tog razloga DAFNIA VITAMINISED su vrlo važna komponenta u prehrani riba Carnivora i Omnivora.


Kako bi zadovoljili zahtjeve za proteinima, mastima i vitaminima DAFNIA VITAMINISED bi se trebao koristiti zajedno sa kompletnom hranom za ukrasne ribe, kao što su ICHTIO-VIT, OVO-VIT, SUPERVIT i VITALITY & COLOR.

 

Dodaci hrani: vit. A 40 000 IU/kg, vit. D3 300 mg/kg, vit. E (alfa-tokoferol acetat) 240 mg/kg, vit. C (askorbil fosfat) 1800 mg/kg.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel