Knjiga "Setters"

  • Knjiga "Setters"
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 9752
27,60 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naziv: "Setters"
autor: Kamila Brodowska

izdavač: Macot-Press

Setters engleski, irski i škotski-to je, prema riječima autora gospodo sa livade i polja. Svakako, to nije pas za svakog. Nikada ne će biti ni dobri čuvari, ni psima zalijepljen na nogama vlasnika. U ovoj knjizi ćete dobiti informacije o obuci, uzgoju, izložbama, prehrani i pdpowiedzi na mnoga druga pitanja kynologicznych.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel