Knjiga Šnaucer"

  • Knjiga   Šnaucer"
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 9743
31,45 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naziv: "Šnaucer"
autor: Ursula Charytonik

izdavač: Macot-Press

Kynolog ukusno, autor mnogih članaka u povremenim publikacijama kynologicznych, uzgajivač i ljubitelj pasa Ursula Charytonik napisala ovaj tutorial o sznaucerach s mišlju o onima koji su u potrazi za psa za sebe, i za one koji već imaju sznucery. Sadržaj: da Li шнауцер to je pas za vas?. Izbor psa. Odakle su došli sznauceru, odnosno, povijest pasmine. Ризеншнауцер. Patuljasti šnaucer. Boja kaputa. Osnovne činjenice iz povijesti sznaucerów. Predlošci - to jest, kako izgleda шнауцер.Kratak komentar na modelu. РИЗЕНШНАУЦЕР. ШНАУЦЕР PROSJEKA. Patuljasti šnaucer. Karakter i ponašanje. Igra u bojama - to je genetika umaszczeń. Recept za psa. Genotipova sznaucerów. Vrste pigmenta. TRYMOWANIE I NJEGU ODJEĆE SZNAUCERA. Knjiga je bogato ilustowana fotografije s izložbe i zdęciami родовыми, puno rysunów Eve Dobrzyńskiej. Morate ga imati

broj stranica: 192

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel