VETOQUINOL Bezo-Pet - pasta za izbacivanje kuglica dlake (trihobezoara) kod mačke 120g

  • VETOQUINOL Bezo-Pet - pasta za izbacivanje kuglica dlake (trihobezoara) kod mačke 120g
Proizvođač: Vetoquinol
Šifra proizvoda: 2168
100,85 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

BEZO PET pasta
za izbacivanje kuglica dlake ( trihobezoara ) kod mačke

Sve dugodlake mačke imaju zajednički problem izbacivanja pojedenih dlaka. Ono što možete učiniti, dnevno je iščešljavanje da bi količina otpalih dlaka bila što manja u krznu, te je redovno hraniti suhom hranom koja ima oznaku "hairball", u svome sastavu ima sredstva za olakšano izbacivanje dlaka. Uz redovnu hranu svakako joj dodajte pastu.

SASTAV: voda, ulja i masti, žitarice, šećer

ANALITIČKI SASTAV: bjelančevine 0,8%, sadržaj masti 23,4%, sirovi pepeo 1,5%, sirova vlaknina 0,0 %
Konzervansi: EEC dodaci
Specijalna lubrikans (kliska) mješavina za odstranjivanje trihobezoara, te za spriječavanje njihovog formiranja u probavnom sustavu.

Djelovanje: BEZO-PET je pasta bazirana na uljnoj osnovi koja odstranjuje kuglice dlake (trihobezoare) iz želuca mačke. Peroralnom aplikacijom BEZO-PET pasta dospijeva u želudac, gdje prisutne kuglice dlake premaže svojim sluzavim omotačem. Time se olakšava njihov prolaz iz želuca u crijeva, a iz crijeva prema van. Kuglice dlake svojom prisutnošću u želucu ponašaju se poput stranih tijela i ometaju probavu. Uporabom BEZO-PET paste se neometano dalje nastavlja transport hrane i izbjegavaju stalne iritacije želuca.
BEZO-PET pasta osim što izbacuje kuglice dlake iz probavnog trakta prirodnim putem, također spriječava samo formiranje kuglica dlake u želucu premazivanjem svake pojedine dlake dospijele u želudac kliskim slojem, tako da se ubrza i olakša izbacivanje iz probavnog sustava, te onemogući međusobno zapetljavanje dlaka. Profilaktička primjena preporučuje se posebno kod dugodlakih mačaka ( perzijska mačka ), te kod mačaka isključivo držanih u kući koje nisu u mogućnosti jesti travu ( biljke sa grubim vlaknima ) da bi prirodnim putem, znači povraćanjem izbacile kuglice dlake.
BEZO-PET se upotrebljava za odstranjivanje postojećih trihobezoara, kod sumnje na postojanje trihobezoara, te za profilaksu nastajanja trihobezoara. BEZO-PET se radi dobrog okusa uzima vrlo rado pa se može direktno aplicirati životinji u usnu šupljinu bez mješanja u hrani.

PRIMJENA :
Odstranjivanje kuglica dlake 1 čajna žlica ( 5 ml ) dnevno
Profilaksa nastajanja kuglica dlake 1 čajna žlica ( 5 ml ) 2-3 puta tjedno
Doza se može po potrebi povisiti.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla kota
Zastosowanie:
Układ odpornościowy i zestawy witaminowe
,
Sierść i skóra
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel