MIKITA Pet Calcium - preparat kalcija s vit. C i magnezijem za pse i mačke, 100tab.

  • MIKITA Pet Calcium - preparat kalcija s vit. C i magnezijem za pse i mačke, 100tab.
Proizvođač: Mikita
Šifra proizvoda: 1999
13,07 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Karma informacije mineralna 3-za skladištenje. kalcij s vit. C i Mg za pse i mačke.

Sastojci:
100 g sadrži:
calcium gluconicum - 40 g calcium carbonicum - 47 g, calcium pantothenicum - 0,4 g, magnezium carbonicum - 10 g vit. C - 0,1 g, saharoza - 2,5 g, antioksidans E320, E321

Indikacije:
Dizajniran za pse i mačke u situacijama niedoborowych protiv kalcija. Posebno se preporučuje za pse velikih pasmina (dogowate, молоссы), s intenzivnim rastom, kao i povrede probavljivost kalcija, životinja żywionych hranom za životinje sa visokim sadržajem fosfora (govedina, srce govedina). Prema svjedočenju veterinarske liječnika može se koristiti kao pomoćno sredstvo kod prehlade, alergija, kožnih bolesti - kao izvor lako усваиваемого kalcija.

Nekretnine, akcija:
Pat-calcium-to je skup od tri različitih spojeva kalcija, odabranih optimalno u smislu probavljivost, obogaćen Mg i vit. C. pozitivno Utječe na razvoj skeleta kod mladih pasa i mačaka, omogućuje dopuniti nedostatka Ca kod velikih pasmina i brzo raste.

Doziranje svjetlo:
pas, mačka 1-2 tablica. 2,5 - 5 kg m.c.

Pakiranje:
100 tablica.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
,
Dla kota
Zastosowanie:
Układ odpornościowy i zestawy witaminowe
Rodzaj produktu:
Witaminy i odżywki
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel