BIOFAKTOR Osteovit - hranjivi pripravak s kalcijem, magnezijem i fosforom za pse, stimulira rad zglobova i kostiju, 150 g

  • BIOFAKTOR Osteovit - hranjivi pripravak s kalcijem, magnezijem i fosforom za pse, stimulira rad zglobova i kostiju, 150 g
Proizvođač: Biofaktor
Šifra proizvoda: 1947
25,13 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Svojstva i djelovanje:
Vitamin D3 regulira metabolizam kalcija i fosfora, kao i rješenje o отложении i brzine razmjene tih elemenata u kostima, a također pojačava njihovu apsorpciju iz crijeva i izlučivanje putem bubrega. Ima svojstva przeciwkrzywicze, a u interakciji s kalcijem, fosforom i magnezijem regulira homeostazu kalcija, fosfora u organizmu. Vitamin C sudjeluje u sintezi steroidnih hormona, kao i u procesu zgrušavanja krvi, povećava imunitet (proizvodnja antitijela) na različite vrste opterećenja, pokazujući istovremeno djelovanje przeciwstresowe. Bitno je u stvaranju i funkcioniranju tkiva kolagena (kosti, hrskavice, kože). Kalcij je glavni sastojak koštanog tkiva, a njegov nedostatak uzrokuje rahitis i osteomalację. Igra važnu ulogu u skurczach mišića (miokarda), sudjeluje u procesima zgrušavanja krvi, smanjuje propusnost kapilara, stabilizira uzbuđenje živčanih stanica. Fosfor učestvuje u procesima фосфорилирования u metabolizmu šećera, nukleinskih kiselina i биосинтезе veze, fosfor.

Sastojci:

Prah/Tablete:
Vitamin D3
Vitamin C
Kalcij
Fosfor
Magnezij
Vehiculum ad

4800 j.m.
3,0
264,0
88,0
2,1
1000,0


Indikacije:
Lijek treba primjenjivati prilikom uočenih nepravilnosti metabolizam kalcija i fosfora, prilikom kočenja uwapnienia u procesu rasta kostiju (rahitis), kao i u razdoblju od raspada i demineralizacija, uključeni već kostiju (остеомаляции). Osteovit je učinkovit u slučaju deformacije kostiju i zglobova, nedostataka cakline zuba i krhkosti kostiju. Također se primjenjuje pri povredi rast i plodnost, kao i kada je povećana osjetljivost na infekcije. Lijek se preporučuje za svakodnevnu upotrebu, pogotovo kod mladih pasa, gravidnih kuja i dojilja, kao i u situacijama koje zahtijevaju pojačanu potražnju za kalcij, fosfor, magnezij (rehabilitacija nakon prijeloma, trudnoća, dok doji štence, u razdoblju povećana tjelesna aktivnost, stres).

Doziranje:
Osteovit prah poslužite nakon pažljivog miješanja s hranom za životinje u sljedećim iznosima: mladi psi 0,5 g / 1 kg am c. na dan, za odrasle pse 0,25 g / 1 kg am c. u dan kuje trudnice i dojilje 0,5 g / 1 kg am c. u dan
Osteovit tablete dodijeliti unutra u sljedećim iznosima: mladi pas 1 tableta / 2 kg. am c. na dan, za odrasle pse-1 tableta / 4 kg. am c. u dan kuje trudnice i dojilje 1 tableta / 2 kg. am c. u dan

Pakiranje:
Prah - pakiranje od 250 gr.
Pilule - pakiranje po 150 tableta.

Datum isteka:
18 mjeseci od datuma proizvodnje.

Skladištenje:
Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu.

Tehnički parametri:
Wersja:
150g
Rodzaj produktu:
Przysmak
,
Witaminy i odżywki
Kategoria:
Dla psa
Zastosowanie:
Układ stawowy
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel