BIOFAKTOR Dermatex - lijek, učvršćivanje krzno psa 150tab.

  • BIOFAKTOR Dermatex - lijek, učvršćivanje krzno psa 150tab.
Proizvođač: Biofaktor
Šifra proizvoda: 1938
21,56 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Hranjiva lijek. Jača dlaka u pasa.

Svojstva i djelovanje:
Lijek sadrži niz vitamina i mineralnih tvari, obogaćena masnim kiselinama. Ti spojevi utječu pozitivno na cjelokupno zdravlje i kvalitetu kože. Poboljšava metabolizam, sudjeluju u procesima regeneracije stanica i smanjuju upalu. Biotin (vitamin H), kao aktivator sudjeluje u procesima декарбоксилирования, dezaminacji kiseline asparginowego, treoniny i serina, kao i sintezi pirymidyn i masnih kiselina. On također sudjeluje u metabolizmu kofeina-proteina. Pantotenska kiselina, niacin, vitamin B2 su активаторами enzima, катализирующие biokemijske reakcije u tijelu. Cink je odgovoran za procese regeneracije эпителиальной tkiva, keratynizację kože, brzina zacjeljivanje rana i upala kože. Spojevi sadržani u djelovanju, Dermatex su također neophodni za pravilan razvoj nervnog sistema i odlučuju lokalni imunitet.

Sastojci:

Oblik-prah:
Biotin
Kalcij pantotenat
Niacin
Vitamin B2
Cink
Nezasićene masne kiseline
Vehiculum ad

Oblik tablete:
Biotin
Kalcij pantotenat
Niacin
Vitamin B2
Cink
Nezasićene masne kiseline
Vehiculum ad

0,24
0,32
0,62
0,082
0,92
200,0
1000,0


1,2
1,6
3,10
0,41
4,6
100,0
1000,0

Indikacije:
Dermatex primjenjuje se kod odraslih pasa i štenaca za održavanje zdravog stanja kože, poboljšanje kvalitete vune i u razdoblju formiranja folikula pokrivača. Lijek se primjenjuje životinjama naročito osjetljive na bolesti kože (upala, ekcema, gubitak i opadanje kose, gubitak elastičnosti) i kako bi se ubrzao поросли vunom u periodu mitarenja, nakon dugotrajne bolesti, u razdoblju oporavka i slabljenja organizma. Dermatex na snazi u vrijeme formiranja i sazrijevanja folikula pokrivača, koji poprima lijep sjaj, postaje gusta i elastična. Kada se primjenjuje preventivno smanjuje osjetljivost kože sklone alergijama, smanjuje lomljivost i lomljive kose, obnavljaju ga štete, a također utječe na pravilan razvoj i čvrstoću kandži. Lijek treba primjenjivati pri padu imuniteta organizma.

Doziranje:
Dermatex u prahu poslužite s hranom za životinje u količinama od 1 g droge / 1 kg am c. u dan.
Dermatex - tablete se daju oralno u broju 1 tableta / 5 kg am c. u dan.

Pakiranje:
Prah - pakiranje od 250 gr.
Pilule - pakiranje od 150 tableta po 1 godine

Datum isteka:
18 mjeseci od datuma proizvodnje.

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu.

Tehnički parametri:
Wersja:
150tab.
Kategoria:
Dla psa
Zastosowanie:
Układ odpornościowy i zestawy witaminowe
,
Sierść i skóra
Rodzaj produktu:
Witaminy i odżywki
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel