BIOFAKTOR Citroenzymix - lijek koji poboljšava probavu za pse 100 ml

  • BIOFAKTOR Citroenzymix - lijek koji poboljšava probavu za pse 100 ml
Proizvođač: Biofaktor
Šifra proizvoda: 1937
24,74 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

KUPNJA ILI PRIMANJE U NAŠOJ TRGOVINI

Možete provjeriti je li roba dostupna u trgovini iz zaliha ili ga naručiti online i pokupiti u trgovini.
Provjerite


Svojstva i djelovanje:
Pepsin je enzim wydzielanym u želucu gruczołowym ili glavne stanice žlijezde prave želuca sisavaca. Ovaj enzim je endopeptydazą, potrebne za pravilnu probavu proteina u tijelu. Razgrađuje velike čestice proteina na manje dijelove, koji se zatim probavlja u crijevima tijekom proteaze crijevni sok. Pepsin se primjenjuje u malim količinama pojačava apetit i poboljšava procese probave. Tampon fosforanowo-cytrynianowy stabilizira kiselost želučanog sadržaja i pomaže aktiviranje prirodnih proteaze. Poticanje apetita za enzimi se koriste oralno ne leži samo u ubrzavanju procesa probave i arkada probavnog trakta, ali i na pokretanje nekoliko mehanizama koji se odnose na oslobađanje hormona u crijevima i neizravni utjecaj gastrointestinalnog trakta na centre za glad i sitost koji se nalaze u hipotalamusu. Povezivanje pepsina sa tampon cytrynianowym je opravdana, jer pepsin pokazuje svoju aktivnost samo u okruženju kiselosti između pH 1 i 3, a kroz kombinaciju sastojaka lijeka on drži kiselost na razini 2.0. U okruženju ravnodušnim brzo gubi aktivnost. Osim toga, koristi se u djelovanju, osniva se olakšava dovođenju ph okruženju želuca do vrijednosti nadležnog za aktivaciju, naravno, dodijeljena proteaze, što pak povećava učinak lijeka.

Sastojci:
Pepsin 1,0
Tampon fosforanowo-cytrynianowy i mirisi do 1000,0

Indikacije:
Citroenzymix se koristi za poboljšanje apetita i procesa probave.

Doziranje:
Citroenzymix ubrizgava u sljedećim iznosima:
Psi:
od 2 do 5 ml po životinja oralno prije jela ili u vodi za piće, do tri puta na dan.
Preporuča dati lijek izvorno u roku od 10 dana, a ako se nakon prestanka uzimanja apetit se smanjuje, može se nastaviti primjenjivati lijek je u narednih 10 dana.

Datum isteka:
18 mjeseci od datuma proizvodnje.

Skladištenje:
Pohraniti u zasjenjenom mjestu pri sobnoj temperaturi.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zastosowanie:
Układ trawienny
Rodzaj produktu:
Witaminy i odżywki
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel