BIOFAKTOR Biotivet SC - lijek koji poboljšava zdravlje kože za pse i mačke 150tab.

  • BIOFAKTOR Biotivet SC - lijek koji poboljšava zdravlje kože za pse i mačke 150tab.
Proizvođač: Biofaktor
Šifra proizvoda: 1930
23,82 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

KUPNJA ILI PRIMANJE U NAŠOJ TRGOVINI

Možete provjeriti je li roba dostupna u trgovini iz zaliha ili ga naručiti online i pokupiti u trgovini.
Provjerite

Hranjiva lijek, poboljšava zdravlje kože kod pasa.

Svojstva i djelovanje:
Lijek je prilagođen potrebama organizma odraslih pasa i štenaca. Biotin (vitamin H), kao aktivator sudjeluje u procesima декарбоксилирования, dezaminacji kiseline asparginowego, treoniny i serina, kao i sintezu arginina, pirymidyn, masnih kiselina. On također sudjeluje u metabolizmu kofeina-proteina. Višak sirovih proteina u prehrani uzrokuje upalne promjene na koži. Biotivet C, zahvaljujući svojstvima, reguliranje ove promjene sprječava štetno djelovanje tog proteina. Nedostatak vitamina h smanjuje imunitet i zdravlje kože, krši svoje funkcioniranje i narušava kvalitetu i razvoj svojih proizvoda (dlake, kandže). Dlaka gubi sjaj, kosa postaju rijetki i malo je elastičan. Tijelo je više osjetljiv na promjene, alergijske reakcije, ekcema i obrazovanje šupljina u runo. Lijek pozitivno utječe na razvoj i kaljenje kandži.

Sastojci:

Oblik-prah:
Biotin
Vehiculum ad

Oblik tablete:
Biotin
Vehiculum ad

0,0002
1,0


0,001
1,0

Indikacije:
Biotivet C primjenjuje se profilaktički u razdoblju rasta, formiranja i oblikovanja шерстного pokrova i kod životinja, pokazuje sklonost za bolesti kože (upala, ekcema, gubitak i opadanje kose, gubitak elastičnosti). Lijek se primjenjuje za ubrzanje поросли vunom u periodu presvlačenja i nakon dugotrajne dermatoloških bolesti. Nakon instalacije Biotivetu C vuna dobiva prekrasan sjaj, postaje gušća i elastičnija. Uvođenje lijeka smanjuje osjetljivost na alergije, smanjuje krhkosti i krtost kose i uklanja ih nedostataka.

Doziranje:
Biotivet C u prahu primjenjuje direktno u hranu u količini 1 g / 1 kg am c. (žlica sadrži oko 5 g droge). Prije posluživanja Biotivet C se može otopiti u vodi ili mlijeku i da, gore otopinom zaliti kuhana hrana za psa. Biotivet C tablete se primjenjuju oralno u broju 1 tableta / 5 kg am c. Pripravak se može miješati s drugim lijekovima witaminowymi. Razdoblje korištenja može biti različite u zavisnosti od promjena na koži, ali ne smije biti kraće od 1 mjesec.

Pakiranje:
Prah - pakiranje 200 gr. Pilule - pakiranje od 150 tableta i 1 g.

Datum isteka:
18 mjeseci od datuma proizvodnje.

Skladištenje:
Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
,
Dla kota
Zastosowanie:
Układ odpornościowy i zestawy witaminowe
,
Sierść i skóra
Rodzaj produktu:
Witaminy i odżywki
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel