BIOFAKTOR Aminocarnifarm - vitamin lijek za golubove 200g

  • BIOFAKTOR Aminocarnifarm - vitamin lijek za golubove 200g
Proizvođač: Biofaktor
Šifra proizvoda: 1929
35,57 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Hranjiva lijek, stimulirajući rast, za imunitet i fizički oblik.

Svojstva i djelovanje:
Aminocarnifarm je specijalizirani preparat aminokwasowo-witaminowym nove generacije, dizajniran za golubove. Zahvaljujući jedinstvena kombinacija vitamina i aminokiselina s tauryną i карнитином, dobiven je proizvod sa vrlo jakim dejstvom, anabolički, гарантирующим rast svih proizvodnih parametara (brz i intenzivan rast životinja, ubrzanje i smanjenje perioda tova, iskorištavanje hrane i smanjenje njegove potrošnje). Lijek se daje ispravan metabolizam masnih kiselina i aminokiselina, proizvode dovoljno energije iz кетоновые tijela, regulaciju koncentracije amonijaka u krvi, stymulaclę imunološkog sustava, procesa disanja i aktivni transport na ATP razini stanice. Sastav lijeka ima značajan utjecaj na pravilno funkcioniranje svih sustava u tijelu, a posebice sustava neurohormonalnego, probavnog, krvožilnog i spolni sustav. Prisutnost karnitinom donosi odluku o preoblikovanje tijela, snagu mišića, aktivnosti miokarda, a u kombinaciji sa aminokiselinama poboljšava cijeli metabolizam tijela i neutralizira negativan utjecaj različitih čimbenika stresa. Lijek se osigurava održavanje metabolički ravnoteže u jetri, bubrezima i srcu usporava proces masnog distrofije ovih organa, kao i znatno stimulira proces probave, povećavajući izlučivanje želučane kiseline i enzima gušterače. Odgovarajuće koncentracije komponente lijeka dovodi do lako впитыванию Aminocarnifarmu iz probavnog trakta, a primjena zajedno sa chemioterapeutykami u hrani skraćuje vrijeme liječenja.

Sastojci:

L-karnitin
                              
Taurin
Biotin
Vitamin B12
Vitamin B6
Glukonat magnezija
Kalcij
Alanin
Arginin
Cistin
Fenilalanin
Glicin
Гистидин
Isoleucine
Аспарагиновая kiselina
Glutaminska kiselina
Leucin
Lizin
Metionin
Пролин
Serene
Treonina
Triptofan
Tirozin
Valin
Vehiculum ad

43,68

13,33
6,67
0,04
6,68
4,0
0,8
6,625
3,875
1,2
5,4
3,75
3,125
8,8
12,66
18,09
5,825
8,725
3,06
5,95
7,0
6,575
1,875
4,125
5,925
1000,0


Indikacije:
Aminocarnifarm koristimo za zaštitu životinja potrebne efikasnosti, smanjenja potrošnje i boljeg korištenja hrane, osiguravanje visoke imuniteta, neutralizirati učinke stresa. Preparat je naročito efikasan u prvim danima života, jer osigurava povećanu izdržljivost i vitalnost ptica i ograničava značajno pada u razdoblju uzgoja. Aminocarnifarm kod ptica se treba primijeniti s ciljem usklađivanja razvoja u fazi intenzivnog rasta, pri padu imuniteta i zwiekszonej smrtnosti. Lijek подаем s loše zapładnialności jaja, ograničenom wylęgowości, visoke zamieralności embrija, kada se vozilo pod stresom, a kod starih ptica i u uvjetima slabe proizvodnje sperme i smanjuje njihov vijek trajanja, pri prijavljene distrofije jetre i bubrega, kao i kod bolesti probavnog trakta, zaraznih i parazitskih. Lijek treba upisivati nakon terapije antybiotykowo - sulfonamidowej nakon dugotrajne bolesti bakterijske i virusne infekcije.

Doziranje:
Aminocarnifarm su u vodi ili hrane za životinje u količinama od 100 g droge na 160 l vode na 100 kg hrane za životinje u roku od 7 - 14 dana.

Kontraindikacije:
Ne primjenjivati u razdoblju uzimanja oralnih cjepiva. Ne primjenjivati zajedno s drugim lijekovima, vitaminsko-aminokwasowymi i lijekovima, растворенными u vodi, kako bi se izbjeglo predoziranje i izazvati nepovoljan hyperwitaminozy, što utječe na smanjenje efekata proizvodnje. Miješanje Aminocamifarmu s drugim lijekovima može dovesti do obrazovanja uzorka, a time i smanjiti njegovu aktivnost. Nemojte primjenjivati lijek pri stanja groznice probavnog trakta.

Pakiranje:
Prah: omot od po 200 gr.

Datum isteka:
24 mjeseca od datuma proizvodnje.

Skladištenje:
Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel