DR SEIDEL HMB - lijek utječe na poboljšanje izdržljivosti i povećanje mišićne mase aktivne pse, trčanje i izložbenih 60tab.

  • DR SEIDEL HMB - lijek utječe na poboljšanje izdržljivosti i povećanje mišićne mase aktivne pse, trčanje i izložbenih 60tab.
Proizvođač: Dr Seidl
Šifra proizvoda: 1914
77,20 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.


Primjena

Poboljšanje izdržljivosti i povećanje mišićne mase aktivne pse, trčanje i izložbe.

HMB-to je organska tvar koje se nalaze u malim količinama u tijelu životinja i čovjeka, koji sprečava truljenje mišićnog proteina. Zahvaljujući tome, povećava učinkovitost, ubrzava oporavak mišića nakon intenzivnog treninga i fizičkog napora, ali i povećava mišićnu masu.

Ubrzanje oporavka. HMB je dizajniran znanstveno preparat, hranjiv za pse i mačke koje pate od bolesti mišića, sa smanjenom pokretljivošću.
Indikacije

Miopatije. Postoje bolesti, tzv uglavnom mišića, bogata kulturna i zabavna ponuda u samom mišić - u mišićna vlakna, posudama, vezivnog tkiva, što dovodi do slabljenja mišića i njihove atrofije. Imaju karakter kao kongenitalne miopatije degeneratywnych, kao i mišićna distrofija endogenih, kupljene u razvoju osobniczym. Etiologije nekih od njih je nepoznat, iako je slika bolesnih mišića sugerira da su mnogi od njih nosi autoimuni. U slučaju miopatije prehrani, slabom кровоснабжении, endokrynnych i raka nastaje duhovna smrt stanica i ubrzava raspad mišićnih bjelančevina, što dovodi do značajnog poremećaja funkcije lokomocyjnych životinja. 3-hidroksi-3-metylomaślan (HMB), proizvod tla leucin, učinkovito inhibira razgradnju mišićnih proteina i poboljšava sposobnost lokomocyjne pas ili mačka pati miopatije. Tada manji broj oštećenih mišićnih stanica je potreban popravak, i organizam brže oporavi svoju mišićnu masu. Više od toga, psi su izloženi stroge obuke imaju povećane zahtjeve u prehrani, kojih je normalna uravnotežena prehrana ne može zadovoljiti. DogVital pomaže zadovoljiti te zahtjeve, dajući tijelu potrebne komponente (prirodno pojavljuje u tijelu), čiji se broj u uvjetima intenzivnog napora može biti dovoljno. To omogućuje ne samo na brzo povećanje mišićne mase kod trenowanych životinja, ali i skraćuje razdoblje regeneraciju već oštećene mišićnih stanica i poboljšava opće stanje životinja.
Poboljšanje zdravlja nakon procedure. Svaka pretpostavka povez gips posljedica prijeloma kostiju dovodi do postupnog izumiranja mišića tijela ud. HMB je propisana u period imobilizacije, kao i u kasnijem razdoblju ne samo da značajno se suprotstavlja atrofije mišića, ali i smanjuje postoperativni period oporavka kod pasa i mačaka.
Vraćanje starih pasa i mačaka. HMB se preporučuje za starije pse i mačke, jer se suprotstavlja atrofije mišića towarzyszącemu starosti.
Kašnjenje procesa starenja. Kod starih pasa došlo je povećana raspad mišićnih bjelančevina, što dovodi do atrofije mišića i poremećaj sposobnosti lokomocyjnych. HMB je upravljao sustavno usporava procese starenja i omogućuje duže održavanje normalne mase mišića i povećanje efikasnosti pogonskih sustava. Osim toga, ovaj lijek stimulira imunološki sustav, što dovodi do toga da se stari psi otporniji na bolesti.
Jačanje mišića kralježnice i zglobova kuka. Kod nekih pasmina pasa, primjerice od dva puta, javljaju dyskopatie, posebno ощущаемые u epizodi išijas крестцовых kralježaka. HMB kroz povećanje mase i snage mišića uzrokuje stvaranje tzv "kralježnice, mišićnog aparata", koji se suprotstavlja dyskopatiom ove stranice. Baš povoljan učinak korištenja HMB smo svjedoci u slučaju displazije kuka zglobova, posebno kod starijih pasa velikih pasmina.
Za povećanje mišićne mase psi rade. HMB sprečava truljenje bjelančevina mišića nakon intenzivnog treninga, a također omogućuje maksimalno povećanje radne sposobnosti organizma psa.
Psi trče profesionalno. Trening psa dovodi do razvoja njegove muskulature i povećanje snage. Međutim, tijekom treninga ili utrke se dogodi povreda određenog broja stanica mišića. Znanstvena istraživanja su pokazala, da je HMB sprječava oštećenje tih stanica i, kao posljedica toga, ograničava raspad mišićnog proteina, primjenjivim u stanju iscrpna treninga. To dovodi do poboljšanja radne sposobnosti pasa.

Doziranje

Davati dva puta dnevno (ujutro i navečer).

U zavisnosti od tjelesne težine:

Mačke su po jednu kapsulu;
Psi do 10 kg - po jedna kapsula;
Psa 10-20 kg - dvije kapsule;
Pas 20-30кг - tri kapsule;
Psi preko 30 kg - po četiri kapsule.

Aktivni sastojci


HMB-3-hidroksi-3-metylomaślan - prirodni metabolit tla leucin u tijelu. HMB je proizvod tla proteina, hranjivih tvari u tkiva pasa i mačaka. HMB se nalazi u malim količinama u namirnicama od mesa, ali te količine, kako u prehrani, tako i u tijelu dovoljne u uvjetima intenzivnog treninga ili povećane tjelesne aktivnosti. Tijelo doživljava i nedostatak HMB kod bolesti mišića i u stanjima povećanog mišićnog katabolizam kod životinja starih.
Često postavljana pitanja:

Ako HMB nastaje prirodnim putem u organizmu životinje, zašto psi trebaju više?
Bolesti mišića, tzv miopatije, kao i intenzivne napore uzrokuju štiti mišiće, što dovodi do situacije u kojoj se čak i najbolje uravnotežena prehrana može biti prehrane za smanjenje deficita. Broj isporučuje HMB uskladiti tako da se osigura organizam u dovoljnim količinama HMB troši zatim na mišićne stanice.
Kako radi HMB?
HMB sprečava truljenje mišićnog proteina i oštećenje stanica obserwowanemu, prije svega, u bolesti mišića pasa i mačaka. Pri manjem broju oštećenih stanica tijelo može intenzivirati proces slaganja proteina mišićnog gibljiva za održavanje visoke mase mišića i njihove snage. U slučaju pasa sportske rezultate korištenja HMB ovise strogo od intenziteta treninga, kojima su izloženi psi.
Akcija HMB pojačana znanstvenim istraživanjima?
Da, istraživanja provedena u mnogim sveučilištima, priznatih stručnjaka u području patologije mišića. Više od 30 eksperimenata na životinjama, kao i 8 velikih eksperimenata na ljudima su pokazala da primjena HMB je siguran i vrlo učinkovit.
Ili HMB ima bilo kakve nuspojave?
Ni u jednom od provedenih istraživanja na životinjama i ljudima nije navedeno nepovoljnih utjecaja HMB. Više od toga, provodi se paralelno detaljna analiza odabranih pokazatelja u krvi potvrđuje povoljan utjecaj HMB u tijelu.
Ili HMB je doping?
HMB tamo, naravno, u organizmu životinja. Također je prisutan u mnogim biljkama, kao što su, na primjer, grejp, lucerna. Stoga primjena HMB vrlo sigurno, ne uzrokuje ovisnost, i nema nikakve veze s doping.
Kako ćemo uskoro vidjeti rezultati primjene HMB?
Već nakon 5-6 dana primjene lijeka može se očekivati pozitivan utjecaj na organizam. Preporučuje se da se preparat je bio korišten u roku od najmanje 3 tjedna.

Pakiranje

Boce sa sadržajem 30, 60, 120 kapsula.

Tehnički parametri:
Wersja:
DR SEIDEL Flawitol omega-6 - peparat, pomažući sačuvati ispravnu strukturu dlake i kože, 60tab.
Kategoria:
Dla psa
Zastosowanie:
Układ mięśniowy
Rodzaj produktu:
Witaminy i odżywki
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel