Knjiga "Labrador Retriver"

  • Knjiga "Labrador Retriver"
Proizvođač: Mako Press
Šifra proizvoda: 9728
24,84 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naziv: "Labrador Retrivera"
autor: Joanna Милевска-Кунцевич

izdavač: Macot-Press

Sve što trebate znati o pasmini naći Ćete u ovom materijalu. Rasprava natjecanja i ispitivanja razvijeni na temelju pravila ispitivanja i natjecanja rada lovačkih pasa. Za ove fine slike Eve Dobrzyńskiej, kao i šarene fotografije prvaka i interchampionów. Kako do sada je jedini u Poljskoj monografije o labradorach. Vrlo lijepo objavljena i tiskana.

broj stranica: 60

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Rasa:
Labrador
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel