Knjiga "Zlatni retriver"

  • Knjiga "Zlatni retriver"
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 9726
17,08 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naslov: Golden Retriever"
autor: Joanna Милевска

izdavač: Macot-Press

To je pasmina obecenie je vrlo popularan, i u Poljskoj. Knjiga sadrži mnogo vrijednih informacija o tome kako odgajati, kako jesti, kako, općenito govoreći, uzgoj ove pasmine, po prirodi je vesela, zabavna, laka, posebno se preporučuje za domove u kojima se nalaze djeca. Informacije ilustrirana fotografijama i crtežima. Vrlo korisna knjiga u kućnoj cache-ormar.

broj stranica: 62

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Rasa:
Golden Retriever
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel