Knjiga "Crni terijer hrvatski jezik", str. Macot-Press

  • Knjiga "Crni terijer hrvatski jezik", str. Macot-Press
Proizvođač: Mako Press
Šifra proizvoda: 9723
16,57 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naziv: "Crni ruski terijer"
autor: Andrej Kuncewcz, Joanna Милевска Кунцевич

izdavač: Macot-Press

Ruski crni terijer je pasmina mlada, došlo na red. Kao što preporučuje ovu knjigu Predsjednik Unije kynologicznego Andrzej Mania, to je dužnost svakoga tko želi povezati se s ove pasmine da se upoznate sa ovom knjigom, jer čak i najbolji set fotografija neće biti potpune informacije. Znajdziemu ovdje znanje o podrijetlu pasmine, njegu, trudnoće i poroda, života štene, ishrani, osobowoci psa, učenju i standard pasmine, Ako se radi o autorima, kako piše u predgovoru, Andrija Mania, to je iskusni pas stručnjaka,uzgajivači i дрессировщики. Oni su napisali mnogo pravih i pametnih knjiga.

Tehnički parametri:
Kolor:
Czarny
Kategoria:
Dla psa
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel