Knjiga "Gerbila", str. Egros

  • Knjiga "Gerbila", str. Egros
Proizvođač: Egros
Šifra proizvoda: 6700
8,14 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Naziv: "Тушканчики"
autor: Siva Ivan

izdavač: Egros

Gerbila ne su, u principu, zahtijeva ako je u pitanju potrebno im je vrijeme. Znaju da se igraju, a zapravo je veći dio dana przesypiają. Budan nije ogorčeni činjenicom skrbnika, i ne pokazuju svoje nezadovoljstvo borba, ali je odmah postaju aktivni. Svoje любознательностью mira i samopouzdanja u odnosu na ljude podsjećaju na malo štakora, iako je, vjerojatno, ne očekujte da naš ljubimac zawołany u ime će nam взобралась na rame i tamo pristojno sjedio. Živa priroda tih glodavaca dovodi do toga da вырвавшееся od stanice odmah počinju istraživati novo okruženje i nevoljko dopuštaju da se vrate svojim snagama.

21 stranica, mekani uvez, format 145x205

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla myszy i szczurów
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel