BAYER Advantix za pse pipeta 25 do 40kg pipeta 4,0ml

  • BAYER Advantix za pse pipeta 25 do 40kg pipeta 4,0ml
Proizvođač: Bayer
Šifra proizvoda: 526
172,76 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

za pse do 4 kg,
za pse od 4 do10 kg
za pse od 10 do 25 kg
za pse od 25 do 40 kg


otopina za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, kombinacija imidakloprida i permetrina

Indikacije

Sprječavanje i suzbijanje infestacije pasa buhama (Ctenocephalides spp.) i krpeljima (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor spp)
repelentni učinak na komarce (Culicidae), insekte iz roda Phlebotomus (papatači), te stajsku muhu
pomoć u suzbijanju alergijskog dermatitisa pasa uzrokovanog buhama
umanjivanje opasnosti prijenosa bolesti posredovanih krpeljima, umanjivanje mogućnosti prijenosa bolesti posredovanih komarcima i insektima iz roda Phlebotomus

Način primjene i doze

Razmakne se dlaka na medijalnoj liniji grebena (međulopatično područje) tako da se vidi koža. Vrh pipete stavi se psu na kožu i stisne nekoliko puta da iz nje izađe sav sadržaj. Psima tjelesne mase do 4 kg i od 4-10 kg Advantix® Spot-on za pse aplicira se na kožu međulopatičnog područja na jedno mjesto.

Ako se tretira pse teže od 10 kg (Advantix® Spot-on za pse > 10-25 i > 25-40 kg) treba sadržaj jedne pipete ravnomjerno nanjeti na 4 mjesta na koži od međulopatičnog područja do korijena repa.

Za pse > 40 kg treba koristiti odgovarajuću kombinaciju pipeta.

Nakon tretiranja buhe na psu uginu u roku 24 sata, a naknadna infestacija spriječena je tijekom 4 tjedna. Pripravak nanesen na kožu djeluje akaricidno i repelentno tijekom 4 tjedna na krpelje, na insekte tijekom 2-3 tjedna .

Kontraindikacije

Ne smije se tretirati: mačke bilo koje dobi, štenad mlađa od 7 tjedana i lakša od 1.5 kg, jedinke preosjetljive na aktivne ili pomoćne tvari pripravka

Karencija

Pripravak se ne upotrebljava za suzbijanje ektoparazita na životinjama koje se koriste za prehranu ljudi ili izradu namirnica.

Način izdavanja

Bez veterinarskog recepta.

Kvalitativni i kvantitativni sastav:
Aktivni sastojci: imidakloprida i permetrina; 1 ml otopine sadrži 100 mg 500 mg imidakloprid i permetrin.

Farmaceutski oblik:
rješenje za vanjsku upotrebu (spot-on) na pipete

Doziranje i primjena:
Minimalna preporučena doza je od 10 mg / kg tjelesne težine imidakloprid i 50 mg / kg tjelesne težine permetrina. Ograničeno na koži. Jedna aplikacija sprječava daljnje zarazu krpelja i buha četiri tjedna, što smanjuje rizik od bolesti koje se prenose ih. Ponovno zaraze povezan s dolaskom novoga okruženja životinje buha može trajati šest ili više tjedana nakon početka liječenja. U tom slučaju, može biti potrebno više od jedne upotreba formulacije, ovisno o broju parazita u okoliš. Da bi spriječili buha postojanje u okruženju, preporuča se koristiti sredstvo za borbu protiv odraslih buha i pojedinaca u razvojne faze u okolici. Jednokratni tretman daje vidljive učinak odvraćanja protiv crnih muha i komaraca u četiri tjedna, čime se smanjuje rizik od bolesti koje se prenose njima. Proizvod održava učinkovitost nakon vlaženja kaput životinje. Međutim, u slučaju čestog kontakta s vodom, možda ćete morati biti ponovno nanošenja proizvoda, ovisno o prisutnosti ektoparazita u okolici. U tom slučaju se ne smije koristiti više od jednom tjedno. U slučaju potrebe za ispiranjem pas šampon, preporuča se učiniti prije primjene formulacije, ili barem tjedan dana nakon primjene, kako bi se izbjeglo da se ponovi postupak.

Nuspojave:
u rijetkim slučajevima može pojaviti u pasa, prolazne kože preosjetljivosti (uključujući simptome svrbeža i crvenila na mjestu uboda) i apatije.

Posebna upozorenja:
Budite oprezni kako bi izbjegli kontakt s očima pipeta sadržaja ili usta psa, u kojem se koristi formulacija. Provjerite da je proizvod s obzirom na pravi način, kao što je opisano u odjeljku (dozi). Konkretno, to ne smije lizati mjestu primjene od strane životinje tretirane, ili drugih životinja s kojima je i nastanjen. Zbog specifičnih fizioloških uvjeta i nedostatka sposobnosti da metabolizira određene spojeve, ovaj proizvod se ne smije koristiti u mačaka. Ovaj proizvod može imati ozbiljne i štetne učinke
u slučaju da se koriste kod mačke, ili ga proguta mačka wylizującego psa u novo primijenjene pripreme. Ako postoje takve okolnosti, odmah obratite se veterinaru.
 
Tehnički parametri:
Wersja:
BAYER Advantix dla psów od 25 do 40kg pipeta 4x4,0ml
Kategoria:
Dla psa
Rodzaj produktu:
Witaminy i odżywki
Zastosowanie:
Przeciwko kleszczom i pasożytom
Ważne::
Produkt OTC - Więcej informacji
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel