TROVET Critical Care Liquid (CCL za pse i mačke) 395g

  • TROVET Critical Care Liquid (CCL za pse i mačke) 395g
Proizvođač: Trovet
39,44 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 14 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
14 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 14 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

KUPNJA ILI PRIMANJE U NAŠOJ TRGOVINI

Možete provjeriti je li roba dostupna u trgovini iz zaliha ili ga naručiti online i pokupiti u trgovini.
Provjerite

Trovet CCL je kompletna, kvalitativna hrana pripremljena za pse i mačke s funkcionalnim gastrointestinalnim traktom.

INDIKACIJE

Trovet CCL može se upotrijebiti za bolesne, rekovalescente, postoperativno, te izgladnjele pse i mačke, koje ne mogu ili neće dobrovoljno uzimati hranu.Može se upotrebljavati privremeno za hranjenje:štakora, miševa, vjeverica, tvorova, lasica te ostalih glodavaca.
Trovet CCL omogućuje istovremeno rehidraciju i nadopunu organizma visokokvalitativnim nutrientima.To je viskozna tekućina, bez grudica, može se aplicirati životinji i špricom. Zbog svoje visoke palatibilnosti životinja dragovoljno jede hranu.

PREDNOSTI

Lako se aplicira životinji, nakon što se protrese spremno je za upotrebu.Skraćuje period hospitalizacije zahvaljujući visokoj palatibilnosti, te olakšava davanja i pripremu kod kuće.Povišen nivo glutamina poboljšava imunosistem. Aminokiseline valin, leucin, iso-leucin imaju prednost u fazi oporavka. Dodatni arginin je esencijalan u pretvorbi amonijaka u ureu.L-carnitin potpomaže prijenos energije na staničnom nivou. Dodani cink neophodan je kod zarastanja rana i održavanja zdravlja kože.

SASTAV

Meso piletina i svinjetina, cijelo jaje, mlijeko u prahu u ljuskicama. Ne sadrži soju i gluten.
Uputstva za hranjenje: podgrijati konzervu na sobnu temperaturu. Hraniti psa ili mačku dok se na oporavi da sami mogu uzimati čvrstu hranu.

Tehnički parametri:
Rodzaj produktu:
Karma mokra
,
Karma weterynaryjna
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel