Vetoquinol biowet" Bioarthrex - tablete s podrškom za regeneraciju zglobne hrskavice 75 tab.;"Vetoquinol biowet" Bioarthrex - tablete s podrškom za regeneraciju zglobne hrskavice ;BIOWET Bioarthrex - tabletki wspomagaj?ce odnow? chrz?stki stawowej ;

  • Vetoquinol biowet" Bioarthrex - tablete s podrškom za regeneraciju zglobne hrskavice 75 tab.;"Vetoquinol biowet" Bioarthrex - tablete s podrškom za regeneraciju zglobne hrskavice ;BIOWET Bioarthrex - tabletki wspomagaj?ce odnow? chrz?stki stawowej ;
Proizvođač: Biowet
Šifra proizvoda: 19192
118,23 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Tablete za pse, sadrži kondroitin sulfat i glukozamin, koji utječu na regeneraciju zglobne hrskavice

Sastav 1 tablete a' 2,5 g, uključuje:

Glukozamin 500 mg,
Hondroitin sulfat 400 mg,
Ekstrakt đavolski когтя (Harpagophytum procumbens) 150 mg,
L-karnitin je 12,5 mg,
Askorbinska kiselina je 12,5 mg,
Fosfat krmenoj dwuwapniowy 746 mg,
Kvasac pivovara 70 mg,
Brašno мышечно-koštano 150 mg,
Magnezij stearat 50 mg,
Mangan (bakar sulfat, mangan sulfat) 1 mg (punila; škrob, želatina)

Svojstva i indikacije:

Bioarthrex je кармой prošireno, u kojoj komponente štite zglobove i kostur psa. Preporučuje se posebno svih rasa s povećanim rizikom od pojave bolesti povezanih s aparata kretanja i životinjama u starijoj dobi.
Bioarthrex sadrži komponente koje omogućuju oporavak hrskavice, o kojima ovisi pravo djelovanje na zglobove i pokretljivost psa. Hondroitin i glukozamin su glavne komponente ekstracelularnog tvari hrskavice.
Sudjeluju u regeneracije zglobne hrskavice, sprječavaju mikrouszkodzeniom zglobova nastaju u vrijeme intenzivnog prometa, a time i spriječiti nastanak štetnih zdravstvenih upalnih procesa.
Izvod iz Harpagophytum procumbens ima anti-upalni učinak. Vitamin c i mangan je potreban za sintezu kolagena, koji je komponenta ekstracelularnog tvari.


Doziranje:

Tablete treba dati direktno u usta ili s hranom za životinje.

Masa tijela životinja (kg) Način doziranja u prvih 4-6 tjedana (broj tableta / dan) Nastavak programa (broj tableta / dan)
<30kg 2 1
30 - 60kg 3 1,5
> 60kg 4 2

NAPOMENA: Ovaj krme mješavina sadrži protein dobiven iz tkiva životinja, primjena kojih je u ishrani preživača životinja prostorijama.

Pakiranje: 75 tableta

Rok trajanja: 1 godina

Uvjeti skladištenja:

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

SAMO ZA ŽIVOTINJE

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zastosowanie:
Układ stawowy
Rodzaj produktu:
Witaminy i odżywki
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel