SERA Wels-Chips - hrana u vrećici za ribe 15g

  • SERA Wels-Chips - hrana u vrećici za ribe 15g
Proizvođač: Sera
Šifra proizvoda: 18941
8,23 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

SERA Wels-Chips

Puno najspektakularnijih i najpopularnijih zbrojników (plekostomus, "L som") zeskrobuje hrane sa zemlje, preuzimanjem pri tome čestice drva, koje su važne za njihovu probavu.

Sada je dostupan sera Som Chips s molekulama vrbe i drva olchowego, posebno za ove izvanredne akvarijske ribe. Ovaj novi, ukusna hrana je gusta konzistencija i ne mrvi u vodi, čak i nakon dugo vremena. Dakle, riba zauzeti hranom za dugo vremena, kao i u prirodi. Čak i bojažljivi i sakriti sebe sumiki privlači za vidljive područja neodoljiva okusa.

Tehnički parametri:
Wersja:
15g
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel