SIR ceh na ceh Mix - hrana u listićima za akvarijske ribe 100 ml

  • SIR ceh na ceh Mix - hrana u listićima za akvarijske ribe 100 ml
Proizvođač: Sera
Šifra proizvoda: 18890
26,55 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Ceh na ceh-MIX - płatkowany hrana koja sadrži mnogo ukusnih zalogaja.
Pahuljice SERA ceh na ceh-MIX 80% sastoje se iz morskih algi, kril, planktona. Preostalih 20% sastava hrane-to je zamrznuta i sušena larve двухкрылых insekata, hrana iskopa i škampi.
SIR ceh na ceh-MIX je posebno pogodan za zajedničke akvarije, s više vrsta riba, gdje prevladavaju живородящие ribica iz porodice piękniczkowatych.
SIR ceh na ceh-MIX sadrži jod, kao jedan od elemenata u tragovima, i zato je treba redovno ubrizgava pielęgnicom počevši od jezera Malawi i Tanganyika.
Međutim, zbog sadržaja larvi insekata ochotkowych ne treba unositi ribe iz roda Tropheus.

U morskim akvarijima s malom količinom ribe, zbog potrebe da se osigura stalno svježe hrane, mora se koristiti SIR ceh na ceh-MIX umjesto hrane SERA MARIN.

Tehnički parametri:
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Kategoria:
Akwarystyka
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel