TROPICAL Pleco’s Tabin - hrana za ribe iz grupe L-ova (Loricariidae)

  • TROPICAL Pleco’s Tabin - hrana za ribe iz grupe L-ova (Loricariidae)
Proizvođač: Tropical
Šifra proizvoda: 18866
26,59 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

PLECO'STABIN je hrana na bazi povrća u obliku tonućih tableta dijametra 25 mm za svakodnevnu ishranu velikih riba iz grupe L-ova (Loricariidae), Plecostomusa i manjih algara.


PLECO'STABIN sadrži 36% Spirulina platensis algae, koje su izvor lako probavljivih bjelančevina, prirodnih carotenoida i aktivnih tvari koje jačaju imunološki sustav.

Dodatak hrastovog drveta pozitivno utječe na probavni sustav i osigurava izvrsno cjelokupno stanje riba iz rodova Panaque, Panaqolus, Peckoltia, za koje je drvo glavni sastojak prehrane. PLECO'STABIN također se preporučuje za mlađ Loricariidae algara.
Za ovu skupinu riba preporučamo i: GREEN ALGAE WAFERS, MINI WAFERS SPIRULINA i SUPER SPIRUTABIN B.

 

Dodaci hrani:

vitamin A 20800 IU/kg, vitamin D3 1140 IU/kg, vitamin E (alfa-tokoferol acetat) 70 mg/kg, vitamin C (askorbil fosfat) 290 mg/kg, lecitin.

Boje koje su dozvoljene po EU zakonima o dodatim supstancama. Sa antioksidansima dozvoljenim po EU zakonu o dozvoljenim antioksidansima.


Analiza:

sirovi proteini 43,0%, sirove masti 5,0%, sirova vlakna 3,5%, vlaga 10,0%.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Akwarystyka
Rodzaj produktu:
Pokarm dla rybek
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel