BIOMILL Swiss Professional Mini Adult 1kg

  • BIOMILL Swiss Professional Mini Adult 1kg
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 18743
65,63 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

KARAKTERISTIKE HRANE:

Biomill Adult Mini-to je opsežan, potpuno uravnotežen, sadržajan hrana za odrasle pse malih pasmina i malo (težina odraslog psa 1-10kg) s normalnom aktivnošću. Hrana je dizajniran za pse u dobi od 10-og mjeseca života. Sadrži sve hranjive tvari potrebne za održavanje životinja u punom zdravlju i operabilnost. Formula služeći se uzima u obzir dinamičan stil života minijaturnih pasmina pasa i malih, njihovu pokretljivost i sklonost ka zabavi. Hrana karakterizira, prije svega, vrlo visok postotak svježeg mesa, koristi za proizvodnju (55,3%), što vam omogućuje, dakle izvanredni zadovoljiti potražnju odraslog psa na bjelančevine i masti životinjskog porijekla (RICH IN POULTRY). Zbog vrlo velikog udjela mesa, hrana ima vrlo visoku razinu energetyczności i ukusa. Hrana je u obliku malih granula, s obzirom na mali kapacitet probavnog sustava pasa. Sastojci hrane, njihove međusobne proporcija i ravnoteža su formulirani na takav način da se spriječi problem pretilosti. Jedinstvena mešavina kvalitetnih visoko koncentriranih sastojaka, osnovana na temelju najnovijih tehnologija proizvodnje predstavlja veličanstvenom łatwostrawna, visoko przyswajalną karmu, odgovarajući potrebama minijaturnih pasmina pasa i malih. Hrana obogaćena brojnim sustavima sredstvima i zaštitnog. Psi malih pasmina često žive u bliskom kontaktu sa svojim vlasnicima, pa u рецептуру uveden pripravka ekstrakta Yucca schidigera, za sprečavanje emisija neugodnih mirisa izmet (MIRIS CONTROL). Struktura i veličina granule odgovara zahtjevima anatomska malu pseću (MINI KROKODIL). Zahvaljujući sustavu NATURAL DEFENSIVES, sadrži vitamin E i C te selena i cinka, stimulira imunološki sustav. Primjena fruktooligosacharydów (FOS) optimizira procese probave (OPTIMAL DIGESTION). Nezasićene masne kiseline Omega-6 i Omega-3 osiguravaju zdravu kožu i sjajnu vuna (SKIN COAT).

SASTOJCI:

Сушеное meso peradi (dehydratyzowane) (23%), riža (21%), kukuruz, pšenica, mast peradi, svježe meso piletina (4,5%), riblje brašno, laneno sjeme, pulpa жом, , krumpir proteini, pivski kvasac, печенка hidrolizira celuloza, fruktooligosacharydy (FOS 0,2%), lecitin, отдушка biljnih ekstrakta, Yucca Schiedegera, mineralnih tvari. Sastav: Sastav prirodnih mješovitim tocopherols (α, β, γ, δ-mješovitim tocopherols u prirodnim omjerima).

NAČIN HRANJENJA:

Karma-to je potpuna i potpuno uravnotežen i, stoga, treba biti jedini izvor hrane. Kako bi se izbjegle pogreške u prehrani ne preporučuje se dodavati u prehranu mesa i drugih hranjivih tvari. Hranu treba davati iz ruke. Pas mora uvijek imati pristup do svježe vode. Za optimizaciju doziranje hrane preporučljivo je koristiti tablice za norme.

OPĆE NAPOMENE:

Tablica principu prehrane nalazi se na stražnjoj strani pakiranja, pri vrhu. Ona određuje veličinu dnevni unos hrane u odnosu na težini životinja i razinu njegove aktivnosti, predstavljajući predstavlja uzorak dnevne porcije hrane, предотвращающей niedowadze ili višak težine. Redovito provjeravajte težina psa, zbog pravilan odabir doze hrane na stvarne potrebe organizma za hranjivim tvarima. Preporuča se kontinuirano praćenje težine životinja u odnosu na težinu standarda pasmine. Hrana proizvedena na 18 mjeseci prije datuma isteka. Preporučuje se zatvoriti pakiranje nakon obdukcije, ili skladištenje hrane u posebnom spremniku za skladištenje BIOMILL, financira hranu prije uništava utječu na njega vanjskim čimbenicima, kao što su: svjetlo, vlaga i zrak.

NAPOMENE:

Hrana treba čuvati u suhom i hladnom mjestu (na temperaturama iznad 25C). Preporučuje se izbjegavati izravan utjecaj na karmu ili pakiranja od izravnog sunčevog svjetla i direktnog kontakta karme ili pakiranje sa zemljom. Datum prikladnosti za potrošnju nalazi na stražnjoj strani pakiranja, pri vrhu ili u središnjem dijelu na zgrzewie.

Tehnički parametri:
Wersja:
1kg
Rodzaj produktu:
Karma sucha
Okus karme:
Piletina
Težina kućnih ljubimaca:
Male pasmine - 2 kg - 10 kg
Wiek pupila:
Dorosły
Kategoria:
Dla psa
Rodzaj opakowania:
Worek
Waga opakowania:
1 kg - 2 kg
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel