DR SEIDEL Dog Vital forte s HMB 1500g

  • DR SEIDEL Dog Vital forte s HMB 1500g
Proizvođač: Dr Seidl
Šifra proizvoda: 18229
505,92 HRK
336,72 HRK
/ kom.
Spremiti 33% (169,20 HRK).

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Primjena

POBOLJŠANJE IZDRŽLJIVOSTI I POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE AKTIVNE PSE, TRČANJE I IZLOŽBE.

DogVital sadrži HMB - prirodna tvar koje se nalaze u malim količinama u tijelu životinja i čovjeka, koji sprečava truljenje mišićnog proteina. Zahvaljujući tome, povećava učinkovitost, ubrzava oporavak mišića nakon intenzivnog treninga i fizičkog napora, ali i povećava mišićnu masu.

Dogvital suprotstavlja atrofije mišića towarzyszącemu starosti, što poboljšava motorne spretnosti i usporava procese starenja.
Indikacije

Poboljšanje tjelesne forme aktivnih pasa, povećanje muskulature kod pasa izložbe.
Oporavak kod starijih pasa i kašnjenje procesa starenja.
Ubrzava oporavak i jačanje mišića kod pasa koji pate od miopatije dyskopatie i dysplazje.
Poboljšanje zdravlja nakon procedure, prolazi sa zaustavljanjem.

Aktivni sastojci:

HMB-3-hidroksi-3-metylomaślan - prirodni metabolit tla leucin u tijelu. HMB se nalazi u malim količinama u hrani su meso, ali u količinama, nedovoljnog s povećanim treninga, ili bolesti.
Dekstroza. Proizvod wysokokaloryczny, lako se apsorbira u tijelo, vraća snagu, poboljšava rad srca i mišića. Predstavlja odličan uređaj za učvršćivanje kose u razdoblju oporavka, stanjima iscrpljenosti i razdoblja povećana tjelesna. Povećava metabolički učinak HMB.

Doziranje:

Davati dva puta dnevno (ujutro i navečer). Psi sport: za 5 dana prije natjecanja preporučuje se povećanje doze do 3 puta na dan. Preporuča se miješanje lijeka s unaprijed pripremljena jela. U slučaju suhog proizvoda, zrnati poželjno prethodno prskanje hrane biljnim uljem, tako da prah nije pala na dno zdjele.

Pakiranje 150g i 300g:
5 g na 15 kg tjelesne mase
Pakiranje 400 g, 1500g, s visokim sadržajem HMB
5 g 20 kg tjelesne težine

Napomene

Ili DogVital ima bilo kakve nuspojave?
Ni u jednom od provedenih istraživanja na životinjama i ljudima nije navedeno nepovoljnih utjecaja HMB, glavnog aktivnog sastojka lijeka. Više od toga, provodi se paralelno detaljna analiza odabranih pokazatelja u krvi potvrđuje povoljan utjecaj HMB u tijelu.
Ili DogVital je doping?
Aktivna komponenta lijeka, HMB, nastaje prirodnim putem u organizmu životinja. Također je prisutan u mnogim biljkama, (na primjer, grejp, lucerna). Stoga primjena DogVitalu vrlo sigurno, ne uzrokuje ovisnost, i nema nikakve veze s doping.
Kako ćemo uskoro vidjeti rezultati primjene DogVitalu?
Već nakon 5-6 dana primjene lijeka može se očekivati pozitivan utjecaj na organizam. Preporučuje se da se preparat je bio korišten u roku od najmanje 3 tjedna.
 

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zastosowanie:
Układ mięśniowy
Wielkość opakowania:
0-2kg
Rodzaj produktu:
Witaminy i odżywki
Waga opakowania:
1 kg - 2 kg
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel