DR SEIDEL Repelex vrt 250g

  • DR SEIDEL Repelex vrt 250g
Proizvođač: Dr Seidl
Šifra proizvoda: 18201
21,50 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Primjena

Baciti na dizajniran za zaštitu Dvorište-to je lijek u obliku peleta namijenjen za zaštitu vrtova, travnjaka, cvjetnjaka i sl. prije "razum" i uništavanja pasa i mačaka. Baciti na dizajniran za zaštitu Dvorište emitira miris, neugodan za životinje, da su izbjegavali mjesta, zaštićenih preparat. Zahvaljujući primjeni posebnih tehnologija proizvodnje, aktivni sastojci oslobađaju od granula sporo, što osigurava dugotrajno konverzije učinak lijeka.
Način primjene

Kuglica lijeka baciti na dizajniran za zaštitu Dvorište design raspršio na zaštićenom području (na primjer, na površini travnjaka, ispod drveća, grmlja, грядками ili oko ograde). 100 g droge dovoljno za zaštitu 5m2 površine u roku od oko 2-4 tjedna. Baciti na dizajniran za zaštitu Vrta je proizvod ulegającym razgradivih da je trajanje njegovog djelovanja ovisi o vremenskim uvjetima i može biti skraćena, tijekom duljeg kiša.
Sastojci

Undecanon 5% (repelenata aromatičan)
 

Tehnički parametri:
Wersja:
250g
Kategoria:
Dla psa
Zastosowanie:
Odstraszacz zwierząt
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel