ДОЛЬФОС DW Gastrodol - lijek, o akciji przeciwbiegunkowym i antibakterijski 300g

  • ДОЛЬФОС DW Gastrodol - lijek, o akciji przeciwbiegunkowym i antibakterijski 300g
Proizvođač: Dolfos
Šifra proizvoda: 17324
39,18 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.
Prirodni lijek, o akciji przeciwbiegunkowym, antibakterijski, antifungalno i przeciwrobacznym

Ekstrakt Origano-to je prirodni antibiotik koji sadrži eterična ulja (posebno карвакрол, тимол), flavonoidi i vitamin C. Kako карвакрол i тимол imaju jaka antimikrobna svojstva (inhibira rast bakterija Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Salmonella), противогрибковое i vermifuge. Flavonoidi i vitamin c imaju antioksidativni učinak.

Zaštićeni cink oksid radi jako antybiegunkowo a zahvaljujući posebnoj tehnologiji proizvodnje, potpuno je siguran. Lijek se pojavio u skup organskih kiselina, o svojstvima zakwaszających, učinkovit je u liječenju i prevenciji infekcija i biegunkom. Ove kiseline smanjuju razvoj patogenih bakterija, također imaju svojstva kokcydiostatyczne.

Lijek poboljšava probavu, doprinosi razvoj normalne bakterijske flore probavnog trakta. Ima sedativ svojstva i бронхолитическим, olakšava disanje. Radi odtruwająco i очищающим učinak na tijelo ptice, što omogućava održavanje dobrog zdravlja.

Sastojci: origano, organske kiseline, zaštićeni cink oksid

Doziranje: Lijek se ubrizgava 4g (1 žličica) na 1 kg hrane.
Tehnički parametri:
Wielkość opakowania:
0-2kg
Kategoria:
Dla ptaków
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel