MEGAN Megi Hrana za hrčka 500 g

  • MEGAN Megi Hrana za hrčka 500 g
Proizvođač: Megan
Šifra proizvoda: 15763
5,35 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.
Mješavina pełnoporcjowa Megi-to je potpuno uravnotežena hrana glavni za hrčke. Zahvaljujući sadržaju komponente koje se odvijaju u prirodnom okruženju pruža potpuno zadovoljstvo u prehrani životinja, dobru fizičku formu i zdraviji izgled. Ne uzrokuje prekomjerna gojaznost kod životinja sa manje pokretljivosti. Hrana dobro probavljiv i vrlo dobro stimulira rad probavnog sustava.

MEGI za hrčka sadrži sitne granule, uključujući i laneno, osigurava zdravu i sjajnu dlaku. Dnevna doza za odrasle hrčak: 15g.

Molimo vas da obratite pažnju na pružanju svježe vode za piće.
Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla chomika
Wielkość opakowania:
0-2kg
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
500 g - 999 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel