AQUA EL Acti Pond Basic - osnovna hrana za ribe u ribnjaku 2l (vreća)

  • AQUA EL Acti Pond Basic - osnovna hrana za ribe u ribnjaku 2l (vreća)
Proizvođač: Aqua El
Šifra proizvoda: 15598
17,75 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

PondBasic - glavna Hrana za ribe za ribnjak.

Hrana je glavni za ribnjak ribe zimnowod ma, kao što su караси, zlatne ribice, koi šaran, užad i orfy. Zahvaljujući obliku plutajućih palicama, dugo se održava na površini vode.
Visok sadržaj lako усваиваемого proteina osigurava ribe brz i nesmetan rast i dodavanje vitamina čuva svoje zdravlje i štiti od bolesti i nepovoljnih utjecaja vanjskih faktora.
Kompletan sastav aminokiselina i sprečava pojavu deficita u prehrani. Veliku količinu vlakana, poboljšava probavu i regulira metabolizam.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Akwarystyka
Now on sale:
Wybrane akwaria -40%
Waga opakowania:
2 kg - 4.9 kg
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel