VITAPOL Wapieńko naravno za kuniće i glodavce XL

  • VITAPOL Wapieńko naravno za kuniće i glodavce XL
Proizvođač: Vitapol
Šifra proizvoda: 10923
5,55 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Glodavci i kunići su životinje koje cijeli svoj život raste i brišu šikare, kroz ono što oni imaju prirodnu potrebu ogryzania.
Kocka известняковая savršeno zadovoljava tu potrebu, a u isto vrijeme donosi mineralne tvari potrebne za pravilan razvoj zdravih zuba i kostiju tih životinja.
Napravljen od prirodnih stijena vapnenca, nastali kao rezultat akumulacije na dnu mora-školjaka, koralja i školjki školjke je proizvod bogat u sljedeće elemente u tragovima i puna kapa potražnja za vrlo važne komponente potrebne za održavanje zdravlja i dobrog zdravlja.

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla chomika
,
Dla królika
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel