DAKO-ART Vapno za glodavce - mala kocka 40g

  • DAKO-ART Vapno za glodavce - mala kocka 40g
Proizvođač: Dako-Art
Šifra proizvoda: 9582
2,36 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Kocka минерально-известняковая.

Prirodnu potrebu za glodavce stalno ogryzanie potrebne za obradu stalno raste sjekutića. Raznolikost čvrstih proizvoda, prisutan u prirodnom staništu glodavaca pruža im priliku da bi se održalo željenu dužinu tih zuba. Osim toga, ovaj proizvod predstavlja izvor kalcija i drugih minerala, potrebnih za pravilan razvoj koštanog sustava vaše ljubimce, kao i održavati ih u dobrom zdravlju i operabilnost

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla chomika
Rodzaj produktu:
Pokarm
Waga opakowania:
0 g - 200 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel