Knjiga "Štene odličan", str. Galaksija

  • Knjiga "Štene odličan", str. Galaksija
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 30900
69,80 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Štene odlične knjige za one koji već ima ili samo ide kupiti štene, i oni žele da im rasti sretna i svima dobro, koji vodi psa. Na temelju novijih istraživanja, autor dokazuje da je mnogo učinkovitija prevencija problema, nego borba s njima. Pridržavajte se savjeta Gwen Bailey, a završit će na tvoje probleme sa pogryzionymi obućom, vuče na uzici ili agresivno ponašanje vašeg psa.
 

Broj stranica: 208

Uvez meki.

ISBN: 978-83-7579-311-6

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel