Knjiga "Aria!"

  • Knjiga "Aria!"
Proizvođač: Galaktyka
Šifra proizvoda: 27804
Promocja: Kategoria Pies
21,53 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Broj stranica: 96
Format: 143 x 205
Uvez: mekani
Datum objave: 16.05.2013

Ponekad naši извесный čine mnogo problema: oni uništavaju stan, kopanje jame u vrtu, jurnjava za strojevima, hrle na druge pse ili ljude. To je neugodno i frustrirajuće, a ponekad čak i opasno. Zanimljivo je kako se nositi s njom?

Odgovor ćete naći u ovoj knjizi! To će vam omogućiti da shvatite, zašto je vaš ljubimac pokazuje nepoželjno ponašanje, i predlaže kako da se samostalno nositi s njima. Napisan je na jednostavan i razumljiv način objašnjava mehanizme nastanka najčešćih problema s odjele (na primjer, pretjerano szczekliwości, agresije, odvajanje anksioznost), a također pruža metode za njihovo rješavanje.

Zahvaljujući knjizi Aria, NE! također ćete saznati koje su potrebe vašeg psa, i построишь s njim najbolje je stav koji će omogućiti da se više sretan, bezbrižan život, i tebi i tvojoj ulubieńcowi.
Predložene u njoj rješenja može se s uspjehom primijeniti čak i uz minimalni angažman s vaše strane. Sve su me više puta dokazano i, što je najvažnije, rade!

Pročitajte Gałuszka, behawiorysta, trener

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel