Knjiga "Kao mačka s mačkom", str. Galaksija

  • Knjiga "Kao mačka s mačkom", str. Galaksija
Proizvođač: Galaktyka
Šifra proizvoda: 20210
Promocja: Kategoria Kot
25,17 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor: PAM JOHNSON-BENNETT

Broj stranica: 176

Format: 165 x 240

Uvez: Mekani

"Kao mačka s psom" - to je odlična knjiga ne samo za vaspitače više od jednog mačka. Autor Pam Johnson-Bennet, savršeno razumije mačke, i zna njihovu psihologiju. Profesionalno, ali vrlo dostupan uvodi čitatelja u svijet vidio mačka neko očima. Zahvaljujući tom položaju svaki mačji staratelj ne samo da će biti bolje razumjeti ponašanje svog mruczącego prijatelja, ali i može s njim stupiti u dijalog. Knjiga je puna dragocjenih životnih savjeta i komentara u vezi ponašanja, čistoće, vrijednosti područja, unos drugog mačak pod vlastiti krov, socijalizacije, ali i mnoge, mnoge druge aspekte života s mačkama u zajedničkom domu. Nadam se da će knjiga postati još više, mnogo, dama, приближенная na cara-ljudskih prijateljstva i pomoći da se izbjegne mnoge kišova-ljudskih zabluda.

Wojciech – Albert Курковски,

Međunarodni sudac felinologiczny Fife.

Knjiga preporučuje se kroz: Poljske Federacije Felinologiczną "Felis Polonia" (FPL)

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla kota
Waga opakowania:
200 g - 499 g
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel