Knjiga "Aria, równaj!", str. Galaksija

  • Knjiga "Aria, równaj!", str. Galaksija
Proizvođač: Produkt archiwalny
Šifra proizvoda: 20202
38,72 HRK
/ kom.

Jednostavan povratak robe

Kupite i provjerite mirno kod kuće. U okviru 30 Dana možete povući iz ugovora bez navodeći razlog.
Prikaži detalje
30 Dani za povlačenje iz ugovora
Najvažnija stvar je vaše zadovoljstvo u kupnji. Možete vratiti proizvode naručene od nas unutar 30 dana bez navođenja razloga .
Nema stresa i strahova
Zahvaljujući integraciji naše trgovine s jeftinim povratak poljskog posta, kupujete bez stresa i brinete da je povratak kupljene robe će biti problematično.
Jednostavan kreator vraća
Svim povratima u našoj trgovini upravlja jednostavan povratak čarobnjaka , što nam daje mogućnost slanja povratnog paketa.

Autor: JACEK GAŁUSZKA
Broj stranica: 112
Format: 143 x 205
Uvez: mekani

Za sve koji svibnja problem s psima szarpiącymi remen imam dobre vijesti: možete naučiti naše četveronožne hoda na uzici labav, baš kao što smo naučili ga povući. Treba samo znati KAKO to učiniti i sami, vještina kod njega nekoliko osnovnih refleksa, koji sprečavaju napetost uzici.

U knjizi Aria, równaj! Svaki vlasnik psa pronalazi razne "patenti" na slobodan remen. Polazeći od toga da je lakše kontrolirati par grama mozga, od nekoliko desetaka kilograma mišića su najčešće greške i problemi sa navigacijom psa na uzici i načine njihova sprječavanja i rješavanja.


Pročitajte Gałuszka trener i behawiorysta pokazao (i dokazao na primjerima), da psi vole pozitivne, trening. Prirodna sklonost pasa učenja koristio u autorski Program Pozitivan Trening Pasa "Lira". Od 2009. godine ovaj program s velikim uspjehom raditi u skloništu za životinje u Быдгоще. U području glavnog poslušnosti (pa čak i elementi spretnosti) osposobljavaju danas veliki broj pasa, koji ranije nisu imali velike šanse za posvojenje. Većina od njih već ima nove kuće. Preporučujem metoda učenja koje nude Jack Gałuszkę. Psi uče i igraju istovremeno, a nama, vlasnicima otvara novi svijet – svijet specifičan, duboko suglasnosti između očnjak učenik i njegov ljudski učitelj.

Isabella Szolginia
trener behawiorystka COAPE, direktorica skloništa za životinje u Быдгоще, Predsjednik PA, ANIMALS, oa u Быдгоще.


Tijekom čitanja knjige, Aria, równaj! Jack Gałuszki osjeća veliku ljubav autora prema psima, ali i rijetku sposobnost da se učinkovito prenositi znanje o našim czworonogach. Izdanje sadrži brojne učinkovite metode i vježbe koje vješti uvođenje će se ostvariti san mnogih vlasnika pasa: šetnja bez uzica. I to na uzajamnom radosti – i čovjeka i psa...

Adam Metal
glazbenik, skladatelj, član žirija programa Must be the music, ljubitelj pasa


Pročitajte Gałuszka nas uvodi u mentalnu "pseću" svijet. Razvija smo kao ljudi i proširuje naše znanje o svijetu.

KORA

Tehnički parametri:
Kategoria:
Dla psa
Zatražite proizvod

Ako je gore navedeni opis nedostatan za vas, molimo vas da nam pošaljete svoje pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo što je prije moguće.

Podaci se obrađuju u skladu s Privatnost. Ako ga pošaljete, prihvaćate njegove uvjete.

Polja označena zvjezdicom su obavezna
Mišljenja naših kupaca
Stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu s Pravila o kolačićima. U pregledniku možete odrediti uvjete za pohranu ili pristup kolačićima.
Shvaćam
pixel